Δριμύ κατηγορώ Χωμενίδη κατά πλαστογράφων

3317

“… Προφανώς θα θέλαμε να είχαμε και δύο και τρεις και πέντε χιλιάδες ΜΕΘ. Να έχουμε όμως υπ΄όψη, ότι οι ΜΕΘ δεν είναι η λύση, θα πρέπει πρώτα να προφυλασσόμαστε οι ίδιοι ώστε να μη χρειάζεται να προσφεύγουμε σε αυτές τις Μονάδες. Εάν υποθέσουμε ότι είχαμε 5.000 ΜΕΘ αυτό θα σήμαινε ότι θα είχαμε ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών. Διότι η θνητότητα μέσα στις ΜΕΘ είναι στο μισό. Σκοπός δεν είναι να αυξήσουμε εκείνους που μπαίνουν αλλά να μειώσουμε το φαινόμενο τηρώντας τα μέτρα και έχοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κοινωνική αποστασιοποίηση…”
Τον Γιώργο Γεραπετρίτη ούτε τον ξέρω ούτε και ενδιαφέρομαι να τον γνωρίσω.
Εκείνο όμως που καταλαβαίνω ότι δήλωσε (και ελληνικά καταλαβαίνω δόξα τω Θεώ) είναι πως λύση στην τραγωδία που ζούμε δεν είναι η λειτουργία περισσότερων ΜΕΘ. Όσο και αν η λειτουργία περισσότερων ΜΕΘ θα αποτελούσε ευχής έργο. Αλλά η προφύλαξη από τον ιό. Η νοσηλεία στη ΜΕΘ αφορά βαριές περιπτώσεις ασθενών με τουλάχιστον αβέβαιη πρόβλεψη. Αυτό είπε ο Γεραπετρίτης, τίποτα λιγότερο και τίποτα παραπάνω.
Πώς τώρα τα παραπάνω αυτονόητα πυροδότησαν αντιδράσεις που κινούνται από τον χλευασμό μέχρι τη φρίκη;
Διαδικτυακό κυνήγι μαγισσών ονομάζεται. Μπροστά του δε και το τελευταίο ψήγμα καλής πίστης ή κοινής λογικής απλώς σαρώνεται”.
Αυτά έγραψε ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, αναφορικά με την αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ (και όχι μόνο) που παραποίησε τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη για τις ΜΕΘ.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr