Το «ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση τους ευνοούν την άνοδο της Κωνσταντοπούλου», σημείωσε ο εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων σε εκπομπή του ΣΚΑΙ.
Ο κ. Δρυμιώτης τόνισε ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να μας εντυπωσιάζει η άνοδος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», διότι, «το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση τους και την εργαλειοποίηση την ευνοούν, είναι σαν να λένε ψηφίστε Κωνσταντοπούλου».
Και συνέχισε ο κ. Δρυμιώτης ότι αυτήν τη στιγμή εκφράζει τον θυμό κοινωνίας και «έρχονται οι άλλοι δύο και εργαλειοποιούν το θέμα και ο κόσμος ανάμεσα στη μαϊμού και το πρωτότυπο, πάει στο original».
«Κάτι που δεν θα διαρκέσει», τόνισε στο τέλος ο εκλογικός αναλυτής.
Δρυμιώτης για την άνοδο Κωνσταντοπούλου: «ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση τους ευνοούν - Δεν θα έχει διάρκεια, δε γίνεται» pic.twitter.com/Lg2tVTGjq0
— tomanifesto.gr (@tomanifesto) March 17, 2025