Δωρεά του Kerrygold σε μαθητές σχολείων, την εποχή της πανδημίας

13

To Kerrygold, ένα από τα πιο αγαπημένα τυριά του ελληνικού νοικοκυριού, θέλοντας να βοηθήσει μαθητές που δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους εξ αποστάσεως τον καιρό της πανδημίας, προχώρησε σε αγορά 40 tablets, με τις κατάλληλες, σχετικές προδιαγραφές, τα οποία θα δωρίσει σε αντίστοιχο αριθμό παιδιών.

Από τα 40 tablets, 15 θα δοθούν στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή της Θεσσαλονίκης, 10 στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, 5 στο Δημοτικό Σχολείο του Αμμότοπου Άρτας, ενώ 10 θα διατεθούν σε άπορες, πολύτεκνες οικογένειες στην Ελασσόνα, έπειτα από συνεννόηση με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελασσόνας. Το Kerrygold βοηθά και στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά και τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη, ώστε ακόμη και σε αυτή την πρωτοφανή συγκυρία η εκπαίδευση να είναι προνόμιο όλων.

Σχετικά με το Kerrygold

Όλα τα προϊόντα Kerrygold παράγονται από γάλα αγελάδων που βόσκουν ελεύθερες στα βοσκοτόπια της Ιρλανδίας για τουλάχιστον 300 ημέρες τον χρόνο, γεγονός που τους χαρίζει αυτή την τόσο μοναδική γεύση. Η γκάμα του Kerrygold περιλαμβάνει το γνωστό σε όλους μας Regato σε τρεις εκδοχές (κλασικό, καπνιστό και light), Tirotrella που ξετρελαίνει τα παιδιά, Cheddar, βούτυρο, κ.α. Τα προϊόντα Kerrygold εισάγονται στην Ελλάδα από την ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε., τη μεγαλύτερη ελληνική Δελτίο Τύπου https://kerrygold.com/el/ εταιρεία στον χώρο των τυροκομικών προϊόντων. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται πολλά κορυφαία brands, όπως Ήπειρος, Λογάδι, Dirollo, Adoro, Κατίκι Δομοκού Ορεινές Πλαγιές και Ταλαγάνι

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr