«Η αύξηση των μισθών, η μείωση της ανεργίας, η αποκατάσταση αδικιών, όπως αυτή που κόστιζε στους εργαζόμενους συνταξιούχους συμπολίτες μας το 30% των συντάξεών τους, αποτελούν μέρος των πολιτικών που εφαρμόζουμε με στόχο την ευημερία της κοινωνίας», δήλωσε από τις Σπέτσες όπου βρέθηκε το Σάββατο, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου.

«Δεν λέμε», ανέφερε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, «ότι έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα. Αυτό που λέμε είναι ότι ακούμε τους συμπολίτες μας και είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις και να αποκαταστήσουμε τις όποιες στρεβλώσεις και αδικίες υπάρχουν. Όπως κάνουμε με την αναβάθμιση των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), ο αριθμός του Σώματος Ιατρών των οποίων υπερδιπλασιάζεται».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στις Σπέτσες, η Δόμνα Μιχαηλίδου, συνομίλησε με εργαζόμενους, επιχειρηματίες, επισκέπτες και φορείς του νησιού. Επίσης είχε συνάντηση και με τη δήμαρχο Σπετσών με την οποία συζήτησε πως θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η καθημερινότητα των κατοίκων των Σπετσών.

Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, συμμετείχε και στο 10ο Spetsathlon, που διοργανώνουν η Οργανωτική Επιτροπή του Spetsathlon και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με την Ιδρύτρια και Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης, Μαρίνα Κουταρέλλη.

Στον χαιρετισμό της, κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων του Spetsathlon, η Δόμνα Μιχαηλίδου, ανέφερε: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα κάθε φορά που βρίσκομαι ανάμεσά σας σε αυτό το τόσο ξεχωριστό αθλητικό γεγονός. Το Spetsathlon είναι η πρώτη διοργάνωση που συνέβαλε στην προβολή και εξάπλωση του ερασιτεχνικού τρίαθλου στη χώρα, ανοίγοντας τον δρόμο της συμμετοχής και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη χιλιάδων αθλητών σε ολόκληρο τον κόσμο».