Αίσθηση προκαλεί ένας 36χρονος αλλοδαπός ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής σκότωσε έναν άνδρα στο Δροσερό Ξάνθης και μετά ανέβασε βίντεο στο TikTok.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, το έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα, με τον δράστη να παραδίδεται λίγες ώρες αργότερα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Ο 36χρονος με άλλους τρεις άντρες, αφού έψαξαν για χρήματα, δολοφόνησαν εν ψυχρώ έναν 46χρονο μέσα στο σπίτι που έμενε σε καταυλισμό Ρομά μπροστά στα μάτια της γυναίκας και των παιδιών του.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου κατέληξε, ενώ φαίνεται πως είχε δεχθεί τουλάχιστον 5 σφαίρες.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για προσωπικές διαφορές δράστη και θύματος.

Στο βίντεο αρχικά φαίνεται να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα και στη συνέχεια απειλεί όποιον πειράξει αυτόν και την οικογένειά του.

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους» λέει ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Στα αμέσως επόμενα στιγμιότυπα φαίνεται ο δράστης (κάποιος άλλος τραβά το βίντεο) να κατευθύνεται προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και τελικά να εισέρχεται εντός του κτιρίου για να παραδοθεί.

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος είχε συλληφθεί για ναρκωτικά και όπλα στις 26 Ιανουαρίου. Αφέθηκε ελεύθερος και τα ξημερώματα έφτασε στο έγκλημα.  

Η ελληνική αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τη δολοφονία του 46χρονου και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις. Αναζητούνται τα 2 από τα 4 άτομα που πήραν μέρος στο έγκλημα τα οποία για την ώρα δεν έχουν εντοπιστεί.