Νέες «καρατομήσεις» στην ελληνική αστυνομία για το φιάσκο της Νέας Φιλαδέλφειας, με την «εισβολή» των Κροατών χούλιγκαν στη χώρα και την επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Οι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και οι Έλληνες συνεργοί τους τραυμάτισαν θανάσιμα τον 29χρονο Μιχάλη Κατσούρη. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, για την ανεμπόδιστη είσοδο των χούλιγκαν από την Κροατία μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, καρατομούνται από τις θέσεις τους πέντε Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί (δύο Ταξίαρχοι και τρεις Αστυνομικοί Διευθυντές) και μετακινούνται έως ότου ληφθεί οριστική απόφαση από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.

Σύμφωνα με πληροφορίες newsit.gr οι δύο Ταξίαρχοι (Δ.Δ. και Β.Κ.), βοηθοί Αττικάρχη, είχαν βάρδια το απόγευμα και το μοιραίο βράδυ. Όσον αφορά στους τρεις Αστυνομικούς Διευθυντές, οι δύο υπηρετούν στην Ασφάλεια Αττικής και -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr- καθυστέρησαν να στείλουν το σήμα ότι οι χούλιγκαν ήταν καθ’ οδόν, ενώ ο τρίτος υπηρετεί στην Κόρινθο και φέρεται να μην ενημέρωσε για το τι συμβαίνει. 

Υπενθυμίζεται ότι στις 8 Αυγούστου, μία ημέρα μετά τη στυγερή δολοφονία του Μιχάλη, είχαν «καρατομηθεί» επτά αξιωματικοί της αστυνομίας.