Η Ένωση έφυγε νικήτρια από την Τούμπα επικρατώντας 1-0 του ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της SUPER LEAGUE, χάρη στο  γκολ του Αραούχο στο 80΄.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανέβηκαν στην πρώτη θέση φθάνοντας τους 63 βαθμούς, όσους έχει και ο Παναθηναϊκός ο οποίος νωρίτερα αναδείχτηκε ισόπαλος με το Βόλο https://tomanifesto.gr/leyki-isopalia-sti-leoforo-eykairia-gia-toys-dioktes-toy/, ενώ ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 57 βαθμούς.

Ο Ολιβέιρα είχε δοκάρι στο 65′ για τους γηπεδούχους, ενώ η ΑΕΚ είχε έντονες διαμαρτυρίες για τη φάση του έβδομου λεπτού όπου πέτυχε γκολ, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε.

Συγκεκριμένα ο Πινέδα έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση μετά από λάθος γύρισμα του Σβαμπ και ο Νορντίν Άμραμπατ πλάσαρε σε κενή εστία, αλλά ο διαιτητής σφύριξε νωρίτερα, χωρίς να έχει γίνει κατανοητό τι έχει υποδείξει.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (46′ Ντάντας), Αουγκούστο (85′ Φιλίπε Σοάρες), Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ (61′ Τάισον), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (72′ Κωνσταντέλιας).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιντιμπέ (82′ Ρότα), Σιμάνσκι, Γιόνσον (46′ Γκαρσία), Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ (63′ Ελίασον), Πινέδα (71′ Άμραμπατ), Αραούχο (82′ Τσούμπερ).