Δημοσκόπηση: Η χρυσή δεκάδα των υπουργών

by MANIFESTO

Σταθερή είναι η αναγνώριση συγκεκριμμένης δεκάδας υπουργών από τους πολίτες όπως προκύπτει και από τη νέα δημοσκόπηση της ALCO για το ΟPEN. Μπορεί η κατάταξη να διαφοροποιείται ελάχιστα – σίγουρα όχι ως προς την πρώτη θέση- αλλά τα ίδια πρόσωπα εναλλάσονται. 

Στην πρώτη «Ανοιχτή έρευνα» της ALCO για τον Ιούνιο 2020 συμμετείχαν 1.000 άτομα ηλικίας 17 ετών και άνω από όλη την Ελλάδα Τα ερωτήματα που συνδιαμορφώθηκαν από τους πολίτες περιελάμβαναν τη στάση τους απέναντι στους κυβερνητικούς χειρισμούς της πανδημίας του κορονοϊού, τα περιοριστικά μέτρα, αλλά και θέματα που αφορούν στην Περιφέρεια, «δίνοντας φωνή» στα προβλήματα και τις ανάγκες της.

Στους αποτελεσματικότερους υπουργούς της κυβέρνησης οι πολίτες αναφέρουν πρώτο τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, ενώ τη λίστα συμπληρώνει ο υπουργός, Νίκος Παναγιωτόπουλος. Σταθερά στην πεντάδα είναι ο ΥΠΕΣ Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Νίκος Δένδιας.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα