Δήμος Παιανίας: Άμεση αποκατάσταση των οδών στα Γλυκά Νερά

by Manifesto

Συνάντηση με τον ανάδοχο του έργου «Αποχέτευση ακαθάρτων Γλυκών Νερών» πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γλυκών Νερών Αρτέμης Βαγιωνάκης, οι αντιδήμαρχοι Θανάσης Σταύρος και Γιάννης Σαμωνάς, ο προϊστάμενος του Τμήματος Έργου της Τεχνικής Υπηρεσίας και επιφορτισμένος με την παρακολούθηση του έργου Άγγελος Μικρώνης, ο ειδικός συνεργάτης επί τεχνικών θεμάτων μηχανικός Νικηφόρος Κουφόπουλος και εκπρόσωποι της ΕΡΤΕΚΑ υπό τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιώργο Ψυχαράκη.

Ο ανάδοχος ενημέρωσε τον δήμαρχο για την εξέλιξη και τα προβλήματα του έργου τονίζοντας πως ακολουθούνται τα χρονοδιαγράμματα.

Από την πλευρά του ο Ισίδωρος Μάδης κάλεσε τους εκπροσώπους της ΕΡΤΕΚΑ να δεσμευθούν για την άμεση αποκατάσταση των οδών όπου το έργο έχει ολοκληρωθεί ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο η ταλαιπωρία των κατοίκων.

Τόσο ο Αρτέμης Βαγιωνάκης όσο και οι Θανάσης Σταύρος και Γιάννης Σαμωνάς έκαναν ξεκάθαρο πως το έργο θα πρέπει να προχωρά με σεβασμό προς τους κατοίκους και πως δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η περαιτέρω καθυστέρηση της αποκατάστασης, η υποβάθμιση της ζωής τους αλλά και συνθήκες επικινδυνότητας λόγω αμέλειας. Ταυτόχρονα του επιδόθηκε λίστα με 29 οδών που χρήζουν ολοκληρωτικής ή μερικής αποκατάστασης.

Ο κ. Ψυχαράκης δεσμεύθηκε οι αποκαταστάσεις να έχουν ολοκληρωθεί εντός του προσεχούς μήνα.    

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα