Για τις 12 Φεβρουαρίου διακόπηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων η δίκη για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Η δίκη αφορά την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή σε βάρος της 3,5 ετών δεύτερης κόρης της κατηγορουμένης, Μαλένας ,το 2019 και του μόλις έξι μηνών μωρού της , της Ίριδας το 2021 ενώ εκείνο κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με την Τζωρτζίνα.

Η δίκη για τη Μαλένα και την Ίριδα ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο, είχε διακοπεί για τον Δεκέμβριο και εν συνεχεία ορίστηκε να ξαναξεκινήσει σήμερα. Στο δικαστήριο έχουν κληρωθεί οι ένορκοι και έχει αναγνωστεί το κατηγορητήριο.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση, ενόσω η Πισπιρίγκου ήταν ήδη κατηγορούμενη για την Τζωρτζίνα, αναφέρεται πως τα δύο παιδιά είχαν ασφυκτικό θάνατο με υπαίτια την μητέρα τους. Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται σε αυτή την υπόθεση ότι στις 13 Απριλίου 2019 μέσα στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» έφραξε την αναπνοή της Μαλένας, η οποία νοσηλευόταν μετά από επιτυχημένη θεραπεία λεμφαδενίτιδας. Σχεδόν έναν χρόνο μετά, στις 21 Μαρτίου 2021 φέρεται να δολοφόνησε και πάλι μέσω ασφυξίας, την έξι μηνών Ίριδα, ενώ το βρέφος κοιμόταν. Αρχικά ο θάνατος της Μαλένας, που είχε προκαλέσει τεράστια έκπληξη στους γιατρούς του Νοσοκομείου, είχε αποδοθεί από ιατροδικαστή σε ηπατική ανεπάρκεια. Για την Ίριδα η αρχική εκτίμηση ήταν πως το μωρό πέθανε από αγενεσία - υποπλασία φλεβόκομβου