Την προσπάθεια συμψηφισμού της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα στο Παλλάς το βράδυ της ημέρας που σκοτώθηκαν οι δύο πιλότοι από τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει η Άννα Καραμανλή΄.

Συγεκριμένα, μετά το πρωτοφανές περιστατικό και την επίθεση που δέχθηκε η Άννα Καραμανλή από τον Γιώργο Βαρεμένο, τα τρόλς του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβαν εργασία. Έτσι έριξαν στο διαδίκτυο την… είδηση πως και η βουλευτής της ΝΔ την ίδια ημέρα είχε βρεθεί σε εκδήλωση για κοπή πίτας.

Επιχείρησαν δηλαδή να συμψηφίσουν την παρουσία Τσίπρα στο Παλλάς όπου βρέθηκε συνοδευόμενος από την Πόπη Τσαπανίδου και την Ράνια Σβίγκου με μια δήθεν παρουσία της βουλευτού σε μια κοπή πίτας. Μόνο που η προσπάθεια έπεσε στο κενό.

Και αυτό διότι η ίδια με ανάρτησή της πέραν της διάψευσης δημοσίευσε και την πρόσκληση για την κοπή της πίτας στην οποία παραβρέθηκε που είναι μια ημέρα πριν την τραγωδία με τους δύο πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας, για τους οποίους, σημειωτέον δεν έλειψαν οι ύβρεις και τα ειρωνικά σχόλια από αρκετά τρολς του διαδικτύου.

Οπως αναφέρει στην ανάρτησή της η Άννα Καραμανλή: «Πάλι «αλήθειες» λένε τα trolls του ΣΥΡΙΖΑ. Και για του λόγου το αληθές (η πρόσκληση πιο κάτω) 29/1 ήταν η πίτα που πηγα και όχι 30/1».

Δείτε την ανάρτηση: