Δεν υπάρχει απανθρακωμένο βρέφος στη Μόρια: Υπ. Υγείας: Ένας νεκρός και 9 τραυματίες εκτός κινδύνου

34
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Έκρυθμη η κατάσταση στη Μόρια. Πληροφορίες για νεκρό άτομο

Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπ. Υγείας, για τα σοβαρά επεισόδια στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια της Λέσβου, αργά το μεσημέρι της Κυριακής, μετά τις πληροφορίες για μια νεκρή γυναίκα και ενδεχόμενα το επίσης νεκρό βρέφος της, από το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν. Μυτιλήνης 9 άνδρες, 6 γυναίκες και 2 παιδιά, το ένα βρέφος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπ. Υγείας
Σε συνέχεια του χθεσινού περιστατικού πυρκαγιάς και των επεισοδίων που ακολούθησαν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας Λέσβου, το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι:

Από το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης συνολικά εννέα άνδρες, έξι γυναίκες και δύο παιδιά, εκ των οποίων το ένα βρέφος.

Η πλειονότητα των τραυματιών έχει ορθοπαιδικά τραύματα και αναπνευστικά προβλήματα. Κανείς από τους τραυματίες δεν διατρέχει κίνδυνο και αναμένεται να λάβουν εξιτήριο εντός των προσεχών ημερών.

Επίσης, μεταφέρθηκε με επιβατικό αυτοκίνητο, απανθρακωμένο πτώμα γυναίκας, το οποίο βρίσκεται στο νεκροτομείο του νοσοκομείου.

Το Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης και το ΕΚΑΒ παραμένουν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.