Η απάντηση του Γιώργου Τσίπρα σύμφωνα με την οποία κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πει ότι “η πραγματικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία για την Αριστερά” προκαλεί άμεσα το ερώτημα για το αν η Έφη Αχτσιόγλου ανήκει ή όχι στο κόμμα της Κουμουνδούρου.

Η συζήτηση μεταξύ του Παύλου Μαρινάκη και του Γιώργου Τσίπρα είχε μια περίεργη θα έλεγε κανείς εξέλιξη όταν ο γραμματέας της ΝΔ σημείωσε πως αυτό που θέλουν να κάνουν τα κόμματα της Αριστεράς συνοψίζεται σε αυτό που είχε πεί στελεχος του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή ότι “η κανονικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία για την Αριστερά”.

Η αντίδραση του Γιώργου Τσίπρα άμεση και… κάθετη. “Δεν το έχει πεί ποτέ αυτό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ” δήλωσε επιμένοντας μέχρι τέλους πως αυτή η φράση δεν έχει ειπωθεί από κανέναν.

Πρόκειται για τη φράση που η Έφη Αχτσιόγλου έχει πει σε κομματικά στελέχη μιλώντας τους διαδικτυακά και η οποία έχει καταγραφεί και αποτυπωθεί με ήχο και… φως (βίντεο). Κα μάλιστα πρόκειται για φράση που έχει συζητηθεί πάρα πολύ.

Οπότε δύο τινά συμβαίνουν. Η ο Γιωργος Τσίπρας δεν το έχει ακούσει (όπως πχ ο εξάδελφός του πρώην πρωθυπουργός δεν έχει ακούσει το πρόγραμμα Βαρουφάκης και τις… ΔΉΜΗΤΡΕΣ) ή η Έφη Αχτσιόγλου δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ.  Δεν είναι δηλαδή ή δεν θεωρείται από κάποιους στέλεχος του κόμματος.

Δείτε Βίντεο: