Νεκρή ανασύρθηκε από χαράδρα στην περιοχή της «Κασταλίας Πηγής» μία 37χρονη τουρίστρια από την Ουκρανία. Η άτυχη γυναίκα σύμφωνα με το lamiareport.gr.βρισκόταν από τις 18 Φεβρουαρίου στην περιοχή έχοντας νοικιάσει σπίτι για να γνωρίσει τους αρχαιολογικούς και φυσικούς θησαυρούς των Δελφών.
Φαίνεται ότι το πρωί της Τετάρτης ή από την προηγούμενη, ακολούθησε ένα από τα μονοπάτια της περιοχής που είναι ιδιαίτερα βατή όταν είναι καλές οι καιρικές συνθήκες και δεν αποκλείεται να χάθηκε. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι σκοτώθηκε συνέπεια πτώσης σε βράχια, εντούτοις προς το παρόν υπάρχουν μόνο τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι πυροσβέστες που ανέλαβαν την επιχείρηση ανάσυρσης.
Η 37χρονη είχε πέσει σε ιδιαίτερα απόκρημνη περιοχή και χρειάστηκε η επέμβαση της 7ης ΕΜΑΚ και της ειδικής ορειβατικής ομάδας για την ανάσυρσή της. Η επιχείρηση μάλιστα κράτησε σχεδόν 5 ώρες από τις 12:30' το μεσημέρι.
Τη προανάκριση διενεργεί το οικείο ΑΤ ενώ θα γίνει και νεκροψία - νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.