Νιώθουμε υπερήφανοι που οι πάγιες προτάσεις της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και τα πάγια αιτήματα όλης της φοιτητικής κοινότητας, είναι πια νόμοι του κράτους.

Απέναντι σε όσους υποστηρίζουν τη βία και την ανομία στα πανεπιστήμια, ζητήσαμε και πετύχαμε την πραγματική ακαδημαϊκή ελευθερία. Και προχωράμε με οδηγό τις ιδέες μας που μας επιτρέπουν να ξεχωρίζουμε την ελευθερία από την ασυδοσία, την πρόοδο από την οπισθοδρόμηση, την δημοκρατία από την φίμωση ιδεών.

Πετύχαμε πολλά και θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα με την εμπιστοσύνη και την στήριξη όλων των φοιτητών στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

• Η πρόταση μας για την πανεπιστημιακή φύλαξη υλοποιείται το καλοκαίρι στα campus των μεγάλων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων της χώρας.
• Η πρότασή μας για το σύστημα ελεγχόμενης εισόδου στα ΑΕΙ θα γίνει πραγματικότητα μετά την έγκριση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Έχουμε ανάγκη την ασφάλεια και την ελευθερία στα πανεπιστήμια. Μια ελευθερία αυτονόητη. Μια ελευθερία που δεν διαπραγματευόμαστε. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, είναι η μόνη αληθινά προοδευτική δύναμη που προασπίζεται την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και βάζει τέλος στους τραμπουκισμούς που γίνονται σε βάρος φοιτητών από τους δήθεν προοδευτικούς επαναστάτες και τους βανδαλισμούς στους χώρους των Πανεπιστημίων που αμαυρώνουν την Παιδεία.

Είμαστε η δύναμη που απαιτεί τα αυτονόητα στα πανεπιστήμια: ασφάλεια, πρόοδο, μάθηση για όλους.

Στις 18 Μαΐου Επιστρέφουμε. Με ασφαλή, ελεύθερα πανεπιστήμια, χωρίς εξαιρέσεις.