Η κερκυραίικη ζυθοποιία «Corfu Beer» χρηματοδοτήθηκε από τη δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» του ΕΠΑνΕΚ, με επενδυτικό σχέδιο συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Βασικός στόχος ήταν η δημιουργία μιας επιπλέον γραμμής παραγωγής με σύγχρονο εξοπλισμό και αυτοματοποιημένη διαδικασία. Η επένδυση σε μια τοπική μεταποιητική επιχείρηση είχε σημαντικές θετικές επιπτώσεις και στην τοπική οικονομία, καθώς απασχολεί προσωπικό, ενώ τα τοπικώς παραγόμενα προϊόντα προσφέρονται και εκτός Κέρκυρας.