Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A., ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος ηγέτης στον τομέα των ναυτιλιακών και βιομηχανικών αυτοματισμών, ανακοινώνει μια πρωτοποριακή συνεργασία με την LEPLAN ΙΚΕ, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην εκπαίδευση εικονικών μηχανικών σχεδίασης, οι οποίοι φέρνουν επανάσταση στον τρόπο που σχεδιάζονται, προϋπολογίζονται, τεκμηριώνονται και διαχειρίζονται ηλεκτρολογικά, ηλεκτρονικά και ΙοΤ έργα. 

Για περισσότερα από 35 χρόνια, η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης, προσφέροντας κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες αυτοματισμού σε ναυτιλία και βιομηχανία. Η δέσμευσή της στην καινοτομία και την αριστεία έχει εδραιώσει τη θέση της ως πάροχος λύσεων για πελάτες σε όλο τον κόσμο. 

Η LEPLAN ΙΚΕ, μέλος του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων (Elevate Greece), παρουσιάζει μια καινοτόμο λύση, γνωστή ως «Εικονικός Μηχανικός Ηλεκτρολογικής Σχεδίασης». Αυτό το πρωτοποριακό εργαλείο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παρέχουν με εύκολο τρόπο τις προδιαγραφές του έργου στον εικονικό ηλεκτρολόγο μηχανικό και εκείνος με τη σειρά του να επεξεργάζεται αυτόματα την πληροφορία. Μέσα σε δευτερόλεπτα, και χωρίς την ανάγκη ανθρώπινης παρέμβασης, ο «Εικονικός Μηχανικός Ηλεκτρολογικής Σχεδίασης» παράγει ολοκληρωμένο φάκελο μελέτης συμπεριλαμβανομένων σχεδίων, αρχεία διαμόρφωσης και εγγράφων οικονομικής προσφοράς. Με ένα μείγμα τεχνολογίας αιχμής και πλούσιας τεχνογνωσίας, η LEPLAN IKE έχει αναδειχθεί σε ανεκτίμητο συνεργάτη για τις επιχειρήσεις που επιδιώκουν να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες σχεδιασμού και τεκμηρίωσης των έργων τους. 

Αυτή η συνεργασία φέρνει σε επαφή τους δύο ηγέτες του κλάδου, ο καθένας από τους οποίους διαπρέπει στον αντίστοιχο τομέα του. Με τη συνένωση των δυνάμεών τους, η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. και η LEPLAN ΙΚΕ στοχεύουν στην παροχή μιας ολοκληρωμένης και απρόσκοπτης λύσης σε πελάτες που αναζητούν συστήματα ναυτιλιακών και βιομηχανικών αυτοματισμών τελευταίας τεχνολογίας προσαρμοσμένη ή σε μαζική παραγωγή. 

Τα βασικά οφέλη αυτής της εταιρικής σχέσης περιλαμβάνουν: 

- Οι πελάτες θα μπορούν να αναμένουν μια πιο αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική διαδικασία αυτοματοποίησης, χάρη στην ενσωμάτωση των Εικονικών Μηχανικών Ηλεκτρολογικής Σχεδίασης στην παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών παγκόσμιας κλάσης της CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. 

- Η συνεργασία θα διασφαλίσει ότι τα έργα θα είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μέτρα ασφαλείας και προστασίας, που θα ανταποκρίνονται στα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα. 

- Η παγκόσμια παρουσία της CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. σε συνδυασμό με τις καινοτόμες λύσεις αυτοματισμού της LEPLAN ΙΚΕ σημαίνει ότι οι πελάτες παγκοσμίως θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή τη συνεργασία. 

- Οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση σε μια ομάδα στελεχών με βαθιά κατανόηση τόσο των θαλάσσιων και βιομηχανικών αυτοματισμών όσο και της τεχνολογίας IoT, παρέχοντας καθοδήγηση και υποστήριξη σε κάθε βήμα του έργου.

Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. και η LEPLAN ΙΚΕ είναι ενθουσιασμένες που ξεκινούν αυτό το ταξίδι και προσβλέπουν στην παροχή λύσεων αιχμής για την κάλυψη των εξελισσόμενων αναγκών του κλάδου των θαλάσσιων και βιομηχανικών αυτοματισμών.