Χοντρό καρφί του Άδωνι στον ΣΥΡΙΖΑ: Για τις καταγγελίες Τερζάκη κατά Παπαγγελόπουλου

158
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Ολόκληρη η ομιλία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αντιπροέδρου της Ν.Δ., κ. Άδωνι Γεωργιάδη, στο 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

Τις καταγγελίες του διευθύνοντος συμβούλου της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ), θυγατρικής του Υπερταμείου με μέτοχο το Δημόσιο, Γιώργου Τερζάκη, πως επιχειρήθηκε ο εκφοβισμός του δ.σ. της προκειμένου να πειθαναγκαστεί η διορισμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ διοίκηση να αποζημιώσει τον όμιλο Μαντωνανάκη, σχολιάζει ο υπουργός της Κυβέρνησης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα ο κ Γεωργιάδης σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ Τερζάκη πως κεντρικό πρόσωπο των απειλών ήταν ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αναρωτιέται πως θα αντιδρούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, στην εμπλοκή του δικού του ονόματος σε ένα αντίστοιχο σκάνδαλο.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του ο κ Γεωργιάδης σημείωσε: «Σκέφτεστε ένας Διευθύνων διορισμένος από τη ΝΔ να έλεγε για μένα ότι τον πίεζα να αποζημιώσει με δημόσιο χρήμα μία ιδιωτική εταιρία παρά την θέληση και την άποψη του ΔΣ τί θα έγραφε τώρα ο ⁦@KostasVaxevanis και τί θα έλεγε ο Σύριζα; Τώρα σιωπή!..»

Πηγή: parapolitika.gr

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr