Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η εισαγγελία σε βάρος γνωστού  τερματοφύλακα τερματοφύλακα, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο για βιασμό της σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Συγκεκριμένα σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία.

Το χρονικό της υπόθεσης

Αλλοδαπός τερματοφύλακας ομάδας της Super League συνελήφθη τα ξημερώματα, έπειτα από μήνυση 18χρονης, από το Βέλγιο, για ασελγείς πράξεις σε βάρος της, μέσα σε μπαρ, στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, έπειτα από επεισόδιο στην πλατεία Φιλικής Εταιρίας, στο οποίο συμμετείχαν πέντε αλλοδαποί και ένας Ελληνας, προσήχθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Ακολούθησε η καταγγελία της 18χρονης για τον έναν από τους προσαχθέντες, σύμφωνα με την οποία ασέλγησε σε βάρος της μέσα σε μπαρ όπου διασκέδαζε με φίλους τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ποδοσφαιριστής.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.