«Η στενή αλλά και αποτελεσματική συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης με τις Ένοπλες Δυνάμεις δημιουργούν ένα έργο πνοής για την τοπική κοινωνία. Στις εγκαταστάσεις αναψυχής που ήδη έχουν δημιουργηθεί, ετοιμάζεται να προστεθεί και ένα νέο καινοτόμο έργο, το Πάρκο Φαγητού. Το Πάρκο θα στηθεί σε κτίριο του πρώην στρατοπέδου, το οποίο φιλοξενεί ήδη πολλές δράσεις του Δήμου, αθλητικές εγκαταστάσεις και θερινό σινεμά, ενώ εκτός από φαγητό οι πολίτες και τα παιδιά θα απολαμβάνουν ποικίλες μουσικές εκδηλώσεις και ομαδικές επισκέψεις σχολείων καθώς θα λειτουργεί και οικολογικός παιδότοπος».

Αυτό τόνισε σε ανάρτησή του στο Facebook, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, από τη Δυτική Θεσσαλονίκη, στο πρώην στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος» στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

«Η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους να έχουν τον δικό τους ξεχωριστό χώρο για πολλαπλές δράσεις» επισήμανε.

«Ταυτόχρονα, ένα ”ιδιαίτερο” κοινωνικό μαγειρείο στελεχωμένο από εθελοντές θα παρασκευάζει και θα προσφέρει δωρεάν φαγητό στους άπορους πολίτες και ανήμπορους. Για άλλη μια φορά διαπιστώσαμε πως η εξαιρετική συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης με τις Ένοπλες Δυνάμεις φέρνει αποτελέσματα πάντοτε υπέρ των πολιτών» συμπλήρωσε.