Ο τελικός του Champions League, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ραντεβού του 2023, η σπουδαία «μάχη» για τον πιο σημαντικό τίτλο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, βρίσκεται προ των πυλών.

Μετά το ορεκτικό των ομίλων και το ξεκαθάρισμα των νοκ-άουτ, Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ έμειναν όρθιες μέχρι τέλους και θα διεκδικήσουν την κούπα με τα μεγάλα αυτιά, στο «Ataturk Olympic Stadium» της Κωνσταντινούπολης.

Κανάλι και ώρα

Η σέντρα έχει οριστεί για το βράδυ του Σαββάτου (10/6), στις 22:00 ώρα Ελλάδος. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από τα κανάλια Cosmotesports, συγκεκριμένα στο Cosmotesport1HD και στο Cosmotesport4K, καθώς και από το MEGA.

Το φαβορί και το αουτσάιντερ

Η υπερηχητική αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ταξιδεύει στην Πόλη με στόχο το παρθενικό ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της και το κάνει... με φόρα για το τρεμπλ, έχοντας πανηγυρίσει τις προηγούμενες εβδομάδες την κατάκτηση του τρίτου σερί της πρωταθλήματος καθώς και του Κυπέλλου Αγγλίας.

Δείτε τη δράση της Σίτι τη φετινή σεζόν στο Champions League:

Απέναντί της θα βρει το καθαρό αουτσάιντερ, την Ίντερ του Σιμόνε Ιντσάγκι, η οποία χάρη στη σημαντική της βελτίωση στο δεύτερο μισό της σεζόν, έγινε η έκπληξη της σεζόν και έφτασε σε τελικό Champions League για πρώτη φορά μετά το 2010. Όταν και κατέκτησε την κούπα έχοντας στην άκρη του πάγκου της τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Η φετινή πορεία της Ίντερ στον θεσμό: