Άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης, αναφορικά με τη χυδαία και σεξιστική φράση περί “βιασμού” που εκστόμισε παίκτης του γνωστού ριάλιτι “Big brother”.  Το επίμαχο ριάλιτι ως γνωστόν “κοσμεί” το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άθλιο περιστατικό που έλαβε χώρα στα πλατό του ΣΚΑΙ απασχολεί τις εισαγγελικές αρχές.

Η δικαιοσύνη καλείται τώρα να διερευνήσει αν η επίμαχη φράση του παίχτη του ριάλιτι αφορά ομολογία και κατά συνέπεια οφείλει να διαπιστώσει αν έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα ή όχι, όπως γράφει το πάντα καλά ενημερωμένο για δικαστικά θέματα dikastiko.gr.

Επίσης, ο εισαγγελέας θα αποφασίσει κατά πόσο είναι νόμιμη και “αποδεκτή” η “άμυνα” του τηλεοπτικού σταθμού ότι δήθεν το απόσπασμα δεν μεταδόθηκε από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ αλλά σε μια διαδικτυακή live streaming μετάδοση.

Κατά τα λοιπά ο ΣΚΑΙ υπέπεσε και σε ένα ακόμη ολίσθημα: στην ανακοίνωση που έβγαλε για το χυδαίο περιστατικό ούτε λίγο ούτε πολύ αποδίδει τη μετάδοση του σχολίου σε “ανθρώπινο λάθος εργαζόμενου”.
Αστεία δικαιολογία!

ΥΓ. Είναι εντυπωσιακό και συνάμα θλιβερό το γεγονός ότι στην… 308 λέξεων ανακοίνωση του ΣΚΑΙ δεν υπάρχει ούτε μια φορά η λέξη συγγνώμη!