Αν και οι αυτοδιοικητικές εκλογές σε όλη τη χώρα εξελίσσονται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ένταση προκλήθηκε σήμερα σε εκλογικό κέντρο του Βύρωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, Αλέξη Σωτηρόπουλο, να βρίσκεται εκτός εαυτού.


Όπως φαίνεται από το σύντομο βίντεο που ανέβασαν χρήστες του X (πρώην Twitter), o υποψήφιος δήμαρχος φαίνεται να βρίσκεται σε μεγάλη ένταση και να εξυβρίζει πολίτη. Ωστόσο δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον λόγο αγανάκτησης του υποψηφίου δημάρχου, ούτε τι προηγήθηκε του επεισοδίου. Στο περιστατικό παρενέβη η αστυνομία, προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα.


Σημειώνεται ότι στον Δήμο Βύρωνα οι πολίτες καλούνται να ψηφίσουν ανάμεσα στον προερχόμενο από τη Νέα Δημοκρατία, Μίλτο Μπαντή, ο οποίος ήρθε πρώτος στον α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών με 35,2% έναντι του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ, Αλέξη Σωτηρόπουλου, ο οποίος έλαβε ποσοστό 21,7%. Ο τελευταίος στηρίζεται και από τον νυν δήμαρχο, Γρηγόρη Κατωπόδη, ο οποίος προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και ήρθε τρίτος.

Ακολουθεί ανάρτηση με το σχετικό βίντεο: