Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ οι πίνακες βαθμολογίας της γραπτής εξέτασης των υποψηφίων πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης που έλαβαν μέρος στον πανελλήνιο διαγωνισμό

Οι υποψήφιοι που συγκέντρωσαν την απαιτούμενη βαθμολογία βάσης (55 μονάδες για κάθε μάθημα) εμφανίζονται ανά κατηγορία και κλάδο ή ειδικότητα στους πίνακες βαθμολογίας, σύμφωνα με τα στοιχεία που δήλωσαν στην αίτησή τους. Το ποσοστό των επιτυχόντων ανήλθε σε 19,3% σε σύνολο 77.073 υποψηφίων που προσήλθαν σε ένα τουλάχιστον μάθημα. 

Οι υποψήφιοι που δεν συγκέντρωσαν την απαιτούμενη βαθμολογία βάσης, εμφανίζονται με τον Αριθμό Μητρώου Υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής τους.

Όλοι οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους, μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ, αφού προηγουμένως εισέλθουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του με τα στοιχεία σύνδεσής τους, ακολουθώντας τη διαδρομή: www.asep.gr > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αποτελέσματα > Γραπτά-Βαθμολογίες.

Δεν επιτρέπονται οι ενστάσεις για τη βαθμολογία, όπως επίσης η επανεξέταση και η νέα βαθμολόγηση των γραπτών.

Προκειμένου οι επιτυχόντες του πρώτου σταδίου να μπορούν να υποβάλουν αίτηση στις προκηρύξεις του δεύτερου σταδίου, θα πρέπει να έχουν δηλώσει ορθά τα τυπικά προσόντα (τίτλοι σπουδών ή/και πρόσθετα προσόντα) ανά κωδικό θέσης. Σημειώνεται ότι στην παρούσα φάση το ΑΣΕΠ δεν έχει προβεί στη συσχέτιση των κωδικών θέσεων με τα δηλωθέντα προσόντα.