Άρον άρον τα «μαζεύει» ο Σάκης Παπαδόπουλος για τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη επί ΣΥΡΙΖΑ

183
ΑΠΕ ΜΠΕ

Τα «γυρίζει» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του περί παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη.

Σε μία προσπάθεια να μαζέψει τα αμάζευτα, ο Σάκης Παπαδόπουλος, με δήλωσή του μέσω ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει ότι:

«Σε πρόσφατες συνεντεύξεις μου (ΣΚΑΙ 29/6, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 30/6) μεταξύ άλλων διαπιστώσεων για τη “μη ποδοσφαιροποίηση” της πολιτικής, καυτηρίασα την αθέμιτη παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη – κορυφαίου υπουργού της Κυβέρνησης της ΝΔ – στη Δικαιοσύνη, με προκλητικές δηλώσεις εναντίον της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς. Οι δηλώσεις του αυτές οδήγησαν και την ηγεσία του Αρείου Πάγου να απαιτήσει σεβασμό της Δικαιοσύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προφανώς το “κάποιοι από εμάς” που ανέφερα αφορούσε εν γένει στους πολιτικούς, που είχα προαναφέρει στην προηγούμενη πρόταση και φωτογράφιζε τον κ. Γεωργιάδη, τον οποίον κατονόμασα και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως έσπευσαν να ερμηνεύσουν κακόβουλα κάποια ΜΜΕ, κόβοντας το σημείο στο οποίο είχα αναφερθεί στον κ. Γεωργιάδη.

Για αυτόν τον λόγο και τόνισα ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί να εκπληρώσει το σημαντικό ρόλο της και οι υπουργοί να μην ενδίδουν στον πειρασμό να παρέμβουν. Αυτά προς άρση παρεξηγήσεων…» καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

Θεμιτή βέβαια η προσπάθεια του μαζέματος, αλλά το αν ήταν και αρκετή θα φανεί…

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr