Η Σμάρω Πεγκλίδου, στέλεχος της ΕΡΤ3 αναφέρεται σε συνέντευξη στον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Υποστηρίζει μάλιστα ότι Παναγιωτόπουλος και Αντώνης Κανάκης έκαναν παρέα και «αποκλείεται να μην ήξερε», ο δεύτερος.

«Πολλά χρόνια πίσω στην ΕΡΤ3, εγώ ήμουν στο γραφείο της διεύθυνσης, τον Στάθη τον γνώρισα εκεί. Ερχόταν για να δει τα ποσοστά της εκπομπής, ψιλομιλούσαμε, κάναμε μόνο λίγο παρεούλα αλλά μόνο στο χώρο της εργασίας. Δεν έδειξε ποτέ κάτι περίεργο, έδειχνε πολύ φυσιολογικό παιδί, θα έλεγα και πολύ ευγενικό και ευαίσθητο παιδί γιατί τότε μου έλεγε ότι είχε μία σχέση στην Καστοριά και πηγαινοερχόταν και δεν ήξερε τι να κάνει. Δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα, τουλάχιστον σε εμένα. Κανείς μας πιστεύω από εκεί δεν το περίμενε. Σοκαριστήκαμε όλοι, με πλήγωσε αφάνταστα αυτό που άκουσα, κάτι ψιλοπεριμέναμε, αλλά όχι τόσο», είπε η Σμάρω Πεγκλίδου μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Απαντώντας στην ερώτηση γιατί το λέει αυτό αναφέρει: «Με τα χρόνια που πέρασαν και όλα αυτά που γινόταν γιατί υπήρχαν και γνωστοί που δούλευαν στο team του Ράδιο Αρβύλα υπήρξαν ορισμένες αντιδράσεις από διάφορες κοπέλες, αλλά προφανώς δεν του έδιναν σημασία». Στην ερώτηση αν άκουσε για περιστατικά παρενόχλησης από την πλευρά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, το στέλεχος της ΕΡΤ3 σημείωσε ότι «οι συγκεκριμένες ήξεραν και τον έβαζαν στη θέση του».

«Με στεναχωρεί πάρα πολύ αυτό το πράγμα που έγινε με τον Στάθη και με τα παιδιά γενικότερα γιατί ταπεινή μου άποψη, αποκλείεται να μην το ήξεραν στο “Ράδιο Αρβύλα”. Για τον Γιάννη Σερβετά δεν έχω να πω, παρά τα καλύτερα λόγια, δεν ξέρω ο Γιάννης αν το ήξερε τι θα έκανε, όπως και ο Κιούσης. Αλλά ο φίλτατος Κανάκης είναι 1000% σίγουρη ότι το γνώριζε.Γιατί έκαναν και παρέα. Όταν κάνεις παρέα με έναν άνθρωπο εντός και εκτός, ξέρεις πάνω-κάτω και σε τι κατάσταση είναι ο άλλος. Τον βλέπεις πώς συμπεριφέρεται στις γυναίκες εκεί μέσα. Θα τον συνετίσεις κάπως. Αποκλείεται να μην ήξερε. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ο Αντώνης ήξερε. Κάποιες κοπέλες φύγαν γρήγορα. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια με το Ράδιο Αρβύλα, εννοώ είναι πολλά χρόνια ως εκπομπή. Δυστυχώς έχουμε να ακούσουμε πολλά», είπε η κυρία Σμάρω Πεγκλίδου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Πηγή: iefimerida.gr