Εξόχως αποκαλυπτικός ήταν ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Δουζίνας, όσον αφορά την σοβαρότητα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει το προεκλογικό του πρόγραμμα και όσα με πάθος και απλόχερα υπόσχεται στους πολίτες.

Ο κ. Δουζίνας ο οποίος συμμετείχε σε εκδήλωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως στη Θεσσαλονίκη δήλωσε χωρίς ενδοιασμούς ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να δεσμευτούν για το πρόγραμμά τους διότι όπως τόνισε σπανίως εφαρμόζεις τις αντιπολιτευτικές δεσμεύσεις σου όταν είσαι κυβέρνηση:

«Ένα πρόγραμμα όταν είσαι στην αντιπολίτευση σπανίως το βάζεις σε εφαρμογή στην κυβέρνηση και δεν έχεις και κανένα λόγο ας πούμε να δεσμευτείς λεπτομερώς στα διάφορα θέματα, έτσι;»

Μάλιστα προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα υπογραμμίζοντας πως οι όποιοι προβληματισμοί υπάρχουν στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει την εξουσία για να σώσει τη χώρα όπως ισχυρίζονται σε κάθε ευκαιρία, συζητιούνται εκτενώς μεταξύ τους καθώς πίνουν τσίπουρα:

«Και νομίζω ότι η συζήτηση που δημιουργήθηκε και η οποία δεν έχει γίνει τουλάχιστον στις οργανώσεις στις οποίες εγώ συμμετέχω ως μέλος, δείχνει ότι υπάρχει ένας πολύ πλατύς προβληματισμός.

Ότι υπάρχει σκέψη, υπάρχει αγωνία, υπάρχει ακόμα και νομίζω συναισθηματικά μία αμηχανία στον κόσμο, αλλά δε φαίνεται να συζητιέται. Συζητιέται σε παρέες, συζητιέται μεταξύ μας όταν πάμε να πιούμε κανά τσίπουρο.»

Δείτε το video:

Δείτε την ανάρτηση στο Twitter, στον παρακάτω σύνδεσμο: