Τα ύστερα του κόσμου!

Ένα περίπου χρόνο πριν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας πάρουν “αγκαλιά” τον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη, το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς, Νίκος Βούτσης αποδεχόταν (2/1/2021) πρόταση του trash παρουσιαστή  και παραχωρούσε 48λεπτη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή του.

Το σχετικό βίντεο είναι σε δημόσια θέαση στο επίσημο κανάλι στο youtube του τηλεοπτικού δικτύου του Μένιου Φουρθιώτη, έχοντας φυσικά ελάχιστα views. Ο Νίκος Βούτσης επί 48 λεπτά απαντά(!!!) στις ερωτήσεις(;;;) του Φουρθιώτη και της Νανάς Παλαιτσάκη, έχοντας πρώτα απολαύσει ένα δίλεπτο αφιέρωμα – ύμνο στο πρόσωπό του.

Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη:

Απεταξάμην τους… Φουρθιώτηδες

Τρεις μήνες, όμως, μετά από αυτή την συνέντευξη, ο Νίκος Βούτσης φαίνεται πως είχε αλλάξει(;) άποψη. Σε διαδικτυακή κομματική σύσκεψη εξέφραζε την αντίθεσή του – όπως είχε αποκαλύψει το tomanifesto.gr – με την λαϊκίστικη τακτική του Τσίπρα και της ομάδας του που κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση με… Φουρθιώτηδες και Λιγνάδη.  Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής  επεφύλασσε, εμμέσως πλην σαφώς, ένα μεγαλοπρεπές «άδειασμα» στον Τσίπρα και στην επικοινωνιακή ομάδα της Κουμουνδούρου που έχουν “επενδύσει” σε αστυνομικές και δικαστικές υποθέσεις.

Δείτε το βίντεο αποκάλυψη: