Αποκαλύφθηκαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι

341
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν ήταν ο Χρήστος Σταϊκούρας ο στόχος του Αλέξη Τσίπρα αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Ήλπιζαν οι αφελείς πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μετέτρεπε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης για να μιλάνε επί παντως του επιστητού.

Τι έκανε όμως ο πρωθυπουργός; Πήγε στην Βουλή από νωρίς και ήταν στην αίθουσα κατά την ομιλία του υπουργού του δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την στήριξή του! Μάλιστα η εξέλιξη αυτή εκνεύρισε περισσότερο τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να αποκαλύπτει – άθελά του;- την στρατηγική της Κουμουνδούρου.

«Εάν ήθελε ο πρωθυπουργός να υποστήριζε τον κ. Σταϊκούρα, έπρεπε να είναι εδώ χθες για τον Πτωχευτικό Κώδικα και να μην κρύβεται. Θα τον στήριζε, εάν μετέτρεπε αυτή την πρόταση μομφής σε μομφή κατά της κυβέρνησης, αλλά τον αφήνει έτσι, γιατί αυτός θέλει να αποφύγει την όποια συζήτηση για το πτωχευτικό» είπε συγκεκριμένα.

Και κατάφεραν οι ΣΥΡΙΖΑίοι να ισχυροποιήσουν τον τσάρο της Οικονομίας ο οποίος θα βγει πιο δυνατός από αυτή τη διαδικασία χωρίς καμία συνέπεια για την κυβέρνηση.

 

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr