Από τις 15:00 μεσημέρι της Τετάρτης (7/9) θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του μεγάλου, κυριακάτικου (11/9) αγώνα με την ΑΕΚ στο “Απόστολος Νικολαΐδης” για την 4η αγωνιστική της Super League, όπως γνωστοποίησε σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η διάθεση τους θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω ίντερνετ και της σχετικής πλατφόρμας που υπάρχει ήδη στο σάιτ της “πράσινης” ΠΑΕ, ενώ τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά. Οπως αναφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός “…δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10 € και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.
Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους”. Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ                            ΤΙΜΗ
6, 7                         25 €
1, 5Β, 5Γ, 8Α, 8Β 12Α, 12Β   35 €
5Α, 9, 11                    60 €
2                            80 €
10                          100 €
3                           150 €
Παράλληλα, στο πλαίσιο του αγώνα με την ΑΕΚ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας τα εξής:
-Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 18.30.
-Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους.
-Όσοι θέλουν να παραλάβουν την κάρτα διαρκείας τους ανήμερα του αγώνα, θα μπορούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου (επί της Λ. Αλεξάνδρας, δίπλα στη θύρα 3) 10 π.μ. – 4 μ.μ.