Από… κώμα σε κόμμα

by news

Μετά από μια μακρά περίοδο που ήταν σε… κώμα, μαθαίνω ότι 5 «ιστορικά» όπως οι ίδιοι προφανώς επιθυμούν να χαρακτηρίζονται (αποφεύγουν το «προϊστορικά») στελέχη της Νέας Δημοκρατίας θα κάνουν κόμμα! Πρόκειται για τον Ευάγγελο Αντώναρο, τον Χρήστο Ζώη, τον Σάββα Τσιτουρίδη, τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και την Κρινιώ Κανελλοπούλου.    

Ειλικρινά δεν γνωρίζω τι νέο θα κομίσει στην πολιτική το νέο κόμμα πέραν του μένους και των εμμονών έναντι της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, αλλά υποθέτω ότι μεταξύ των άλλων ευγενών τους φιλοδοξιών θα είναι η διαρκής υπόμνηση της περιόδου όπου μαζί και με άλλους συμμετείχαν στην… Επανίδρυση του Κράτους.

Εκείνο που προφανώς διαλάθει της προσοχής τους είναι ότι όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά θεωρούν ότι η κοινωνία είναι στην ίδια κωματώδη κατάσταση με αυτούς και ως εκ τούτου θα τους αντιμετωπίσει ως το «νέο» που έρχεται να εισφέρει «νέες» ιδέες και προτάσεις. Ασφαλώς έχουν το δικαίωμα να το πιστεύουν, αλλά αυτό δεν τους δίνει το δικαίωμα να θέλουν να τους πιστέψουμε.

Κατά τα άλλα ισχύει το ρηθέν υπό Μάο «αφήστε όλα τα λουλούδια ν’ ανθίσουν», έστω κι αν τα εν λόγω «λουλούδια» με την αναφορά ως «ιστορικά» ανήκουν στην ιστορία. Όπερ μεθερμηνευόμενο περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς. Άσχετα αν στην προκειμένη περίπτωση αυτό που επίκειται άμα την ίδρυση του «νέου» κόμματος θα είναι ο κλαυσίγελως.

Easy Writer

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα