Απίστευτη πολιτική αγυρτεία από Κούλογλου

744
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται, δυστυχώς, ότι δεν έχει πάτο το βαρέλι της πολιτικής αθλιότητας του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάθε μέρα, με πρώτο και καλύτερο τον Τσίπρα, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν τρομολαγνικές και ενίοτε μακάβριες δηλώσεις για την φονική πανδημία. Κανένας σεβασμός στη μνήμη των νεκρών, κανένας σεβασμός στους ασθενείς, στις οικογένειες και στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Τη σκυτάλη από τον Τσίπρα παρέλαβε αυτή τη φορά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος με άρθρο του στο tvxs απευθύνεται(!!!) σε όσους έχασαν δικό τους άνθρωπο από κορωνοϊό με τον τίτλο: «Πολίτες, πλακώστε τους στις μηνύσεις».

Μεταξύ άλλων φληναφημάτων, γράφει τα εξής:

«Τώρα τρέχουν και δεν φθάνουν στη Θεσσαλονίκη, απειλώντας με επίταξη τις ιδιωτικές κλινικές, που τόσο αδικαιολόγητα είχαν εξαιρέσει από την υποδοχή κρουσμάτων covid, όσο αναιτιολόγητα είχαν διπλασιάσει τα ημερήσια νοσήλια (από 800 σε 1600 ευρώ)/.

Αθώοι άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους ενώ θα μπορούσαν να είχαν σωθεί. Πεθαίνουν στους διαδρόμους των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης χωρίς καν διασωλήνωση, για να μην απαθανατίσουν το φονικό οι κάμερες. Θα μείνουν οι συγγενείς τους άπραγοι, να κοιτούν τους άκλαυτους νεκρούς;».

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr