Με μηνύσεις και απειλές συνεχίζεται η αντιπαράθεση στην “Ελληνική Λύση” μετά και τις αποκαλύψεις για “μαύρο χρήμα” εντός του κόμματος.

Ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Αντώνης Μυλωνάκης, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1, προανήγγειλε μηνύσεις προς την εφημερίδα Κόντρα, η οποία προσπάθησε να τον εξοντώσει, όπως είπε, και κατά του Κυριάκου Βελόπουλου.

Χθες ο Αντώνης Μυλωνάκης, επιβεβαίωσε τις φήμες, σύμφωνα με τις οποίες ο Κυριάκος Βελόπουλος υπέβαλε μήνυση εναντίον του και ότι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του για να τον συλλάβουν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, όμως ο ίδιος απουσίαζε και βρισκόταν εκτός Αθηνών.

“Από αυτόν οργανώθηκαν όλα αυτά”, είπε σήμερα ο αντώνης Μυλωνάκης. «Καταστράφηκα πολιτικά και ψυχικά. Ήταν το σχέδιο απόλυτης εξόντωσής μου», σημείωσε.

Ξεκαθαρίζοντας ότι, «άλλοι θα συλληφθούν στο τέλος» κατηγόρησε «μια μικρή μερίδα μιας πολιτικής μαφίας, με τον αυτοκράτορα ο οποίος στο τελευταίο στάδιο προσπαθεί με εξοντώσει, δεν περνάει». Και πρόσθεσε πως, «ο Αντώνης Μυλωνάκης είναι καθαρός. Ο Αντώνης Μυλωνάκης είναι έντιμος».

Κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή τοποθέτηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης στον ΑΝΤ1, ότι είχε συναντηθεί με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε: «όποιος μπορεί να φέρει μία μικρή απόδειξη ή ένδειξη ότι έχω συναντηθεί με κάποια στελέχη της ΝΔ, να τα φέρει. Όμως δεν υπάρχει γιατί δεν συναντήθηκα».

Και επεσήμανε ότι, «δεν είναι όλοι ίδιοι. Πατριδοκαπηλία η οποία εμφανίζεται πολλές φορές στο χώρο μας τον πατριωτικό, ο οποίος έχει ανάγκη για ηγέτη».

Όσο για το γεγονός ότι μέχρι πριν από λίγες ημέρες εμφανιζόταν να έχει άριστη σχέση με τον Κυριάκο Βελόπουλο, είπε πως, «ασχέτως τις διαφορετικές απόψεις που μπορεί να εκφράσουμε, έχουμε και την προσωπική μας ζωή».

Σχετικά με τις επόμενες κινήσεις του ανέφερε ότι, «το πρώτο στάδιο το δικό μου, παίρνει τέλος. Ότι δηλαδή όλος ο κόσμος κατάλαβε ότι έχω απόλυτο δίκιο», συμπληρώνοντας ότι, όλο αυτό «έχει κόστος».

 

Μαύρο χρήμα

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Μυλωνάκης, με δηλώσεις του προχθες, έκανε λόγο για μαύρο χρήμα. Όπως είπε, “δίνουμε 1.500 ευρώ το μήνα, 1.000 τα παίρνει το κόμμα κατευθείαν από τη μισθοδοσία και τα 500 είναι μαύρα σε ένα φάκελο”. Προανήγγειλε δε ότι θα ζητήσει έλεγχο, δηλώντας διατεθειμένος να το φτάσει μέχρι τέλους, όπως είπε.

Αλλά και η αποχωρήσασα βουλευτής Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου κατήγγειλε ότι δίνονταν χρήματα στην Ελληνική Λύση χωρίς αποδείξεις. «Το κόμμα κρατούσε 1.000 ευρώ από τη μισθοδοσία. Δίναμε, επίσης, 500 ευρώ για έξοδα του κόμματος, τα δίναμε κάθε πρώτη του μηνός δίναμε τα λεφτά που ξέραμε ότι βοηθάμε το κόμμα» είπε χθες.