Αντιεμβολιαστής καταγγέλθηκε, στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου και μηνύθηκε, από τη σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο αντιεμβολιαστής σύζυγός της έκανε (μετά από αίτημά της) self test και αποδείχτηκε θετικός τον κορωνοϊό. Όταν του ζήτησε, υπό τον φόβο να κολλήσει η ίδια και το παιδί τους, να φύγει από το σπίτι, αυτός φέρεται να την έδειρε.

Η γυναίκα έφυγε από το σπίτι φωνάζοντας για βοήθεια και στη συνέχεια τον κατήγγειλε στην αστυνομία. Η ίδια σε κατάσταση σοκ είπε στους αστυνομικούς: «Φοβήθηκα μην κολλήσω εγώ και το παιδί. Του ζήτησα να φύγει από το σπίτι. Άρχισε να με χτυπά στο στομάχι και το πρόσωπο. Φώναζα για βοήθεια προκειμένου να γλιτώσω», ανέφερε η γυναίκα σύμφωνα με το STAR.

Ο 46χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα, αφού παρήλθε το αυτόφωρο, και αναμένει την απόφαση των αρχών για το αν θα οριστεί τακτική δικάσιμος ή προκαταρκτική εξέταση. Ο δικηγόρος του 46χρονου αναφέρει πως το ζευγάρι πλέον δεν είναι μαζί και εκείνος έχει εγκαταλείψει το σπίτι τους.