Κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας προκάλεσε περιστατικό με πυροβολισμούς που καταγγέλθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (13/9) έξω από beach bar στην Ανάβυσσο.
Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες και ίχνη αίματος, χωρίς ωστόσο να έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής κάποιο τραυματισμένο άτομο.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, λίγο μετά τις 05:15 πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική κλήση στο «100», με την οποία αναφέρθηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή. Αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν άμεσα έξω από το κατάστημα και απέκλεισαν τον χώρο, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία.
Κατά την αυτοψία, οι αστυνομικοί εντόπισαν τουλάχιστον δύο κάλυκες, καθώς και ίχνη αίματος. Τα ευρήματα εξετάζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε να αποσαφηνιστεί εάν προηγήθηκε ένοπλη συμπλοκή και πόσα άτομα ενεπλάκησαν στο περιστατικό.
Παρά τις έρευνες στο σημείο, δεν βρέθηκε κάποιος τραυματίας. Για τον λόγο αυτό, οι Αρχές επικοινωνούν με κοντινά Κέντρα Υγείας και νοσοκομεία, εξετάζοντας το ενδεχόμενο τραυματισμένο άτομο να αποχώρησε και να αναζήτησε ιατρική βοήθεια με ιδιωτικό μέσο.
Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους αστυνομικούς να αναζητούν μαρτυρίες και διαθέσιμο οπτικό υλικό από την περιοχή. Στόχος είναι να εξακριβωθούν οι συνθήκες του περιστατικού και να ταυτοποιηθούν τα πρόσωπα που ενδέχεται να συνδέονται με τους πυροβολισμούς.