Η σορός του ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα ανασύρθηκε από το σημείο της ισραηλινής αεροπορικής επίθεσης στα νότια προάστια της Βηρυτού, σύμφωνα με το Reuters.

Ενώ η ανακοίνωση της Χεζμπολάχ το Σάββατο που επιβεβαίωσε τον θάνατο του Νασράλα δεν ανέφερε πώς ακριβώς σκοτώθηκε ούτε πότε θα γίνει η κηδεία του, πηγές στο Reuters ανέφεραν ότι το σώμα του όταν ανασύρθηκε, ήταν «άθικτο» και δεν είχε τραύματα.

Βίντεο από τη στιγμή που απογειώνονται τα ισραηλινά μαχητικά για να σκοτώσουν τον Νασράλα, έδωσαν ση δημοσιότητα οι IDF.

Νεκρός, ανώτερο στέλεχος της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό

Ο ανώτερος αξιωματούχος της Χεζμπολάχ Ναμπίλ Κάουκ σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή των Ισραηλινών Δυνάμεων Άμυνας το Σάββατο στο προάστιο Νταχίγια της Βηρυτού.

Σύμφωνα με τις IDF, ο Κάουκ ήταν διοικητής μιας «μονάδας ασφαλείας» της Χεζμπολάχ και ανώτερο μέλος του κεντρικού συμβουλίου της τρομοκρατικής οργάνωσης. Βρισκόταν κοντά στην ηγεσία της Χεζμπολάχ «και συμμετείχε άμεσα στην προώθηση τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον του κράτους του Ισραήλ και των πολιτών του, και τις τελευταίες ημέρες».

Ο Κάουκ, σύμφωνα με τους Times of Israel, εντάχθηκε στη Χεζμπολάχ τη δεκαετία του 1980.