Αμετανόητος και προκλητικός ο… τσιπροπολάκης

538

Ο παλιός… καλός Τσίπρας ξαναχτύπησε.

Μιλώντας τη Δευτέρα το απόγευμα στη σύσκεψη της Κεντρικής Επιτροπής και της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο της στρατηγικής ήττας του κυβερνώντος κόμματος στις κάλπες των ευρωπαϊκών και αυτοδιοικητικών εκλογών, έδειξε αφενός ότι δεν έλαβε το μήνυμα του λαού και αφετέρου πως εξακολουθεί να πιστεύει ότι είναι “εκφραστής” του λεγόμενου δημοκρατικού χώρου. Για να μην θυμηθούμε τη πολιτική κολεγιά με τον Καμμένο, τον Κόκκαλη, τη Κουντουρά, τον Ραγκούση και κάποια πολιτικά ρετάλια του ΠΑΣΟΚ…

Ο ηττημένος πολιτικά και εκλογικά Τσίπρας, είπε μεταξύ άλλων ακατανόητων συνθημάτων ότι μετά τις εθνικές εκλογές “είτε θα έχουμε μία κυβέρνηση της ΝΔ που έχει αποδείξει την ιδεοληπτική εμμονή της στις αντιλαϊκές πολιτικές της λιτότητας, είτε θα έχουμε μία κυβέρνηση που θα συνεχίσει και θα διευρύνει την προσπάθεια προστασίας και στήριξης της κοινωνικής πλειοψηφίας”. Μιλάνε όλοι μιλά κι αυτός που έχει ψηφίσει και εφαρμόσει δύο αχρείαστα μνημόνια και που έχει ξεχάσει πόσες φορές έκοψε συντάξεις, μισθούς και πόσο γονάτισε τη μεσαία τάξη.

Κατά τα λοιπά, άφησε αιχμές κατά του Κινήματος Αλλαγής αλλά και των άλλων προοδευτικών δυνάμεων για τη στάση τους στις ευρωεκλογές, λέγοντας ότι «το ΚΙΝΑΛ έκανε μονομέτωπο αγώνα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά άκουγε στωικά τον κ. Μητσοτάκη να χαρακτηρίζει “χαμένη ψήφο” την ψήφο στο κόμμα τους. Τώρα ξέρουν καλά ότι ήττα του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει νίκη της Ν.Δ. Στο αντισύριζα μέτωπο του κ. Μητσοτάκη, δεν μπορούν πλέον να υπάρχουν έμμεσοι ή άμεσοι πολιτικοί χορηγοί από την Αριστερά και το Κέντρο. Και ειδικά οι προοδευτικές δυνάμεις να σταματήσουν να θεωρούν αόρατη τη Δεξιά στην Ελλάδα».

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr