Μετά τον Απόστολο Σπυρόπουλο ο οποίος αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ με βολές κατά της ηγεσίας του και με αναφορές στο ότι δεν προτίθεται να συμμετάσχει στη διολίσθηση που βρίσκεται σε εξέλιξη, το κόμμα (Διαβάστε εδώ  https://tomanifesto.gr/nea-apochorisi-apo-to-komma-toy-androylaki-gia-diolisthisi-tis-igesias-mila-o-ap-spyropoylo/ ) ήρθε νέα κατραπακιά για τον πρόεδρο του κινήματος Νίκο Ανδρουλάκη, μιας και η Ζέφη Δημαδάμα ανακοίνωσε μέσω FACEBOOK ότι δε θα είναι υποψήφια στην Α’ Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ.

Η αντιπρόεδρος Γυναικών Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και διδάσκουσα στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, επισημαίνει στην ανάρτησή της ότι παραμένει στρατιώτης της παράταξης.

Παρόλα αυτά εξαπολύει μύδρους… για τοξικότητα, παιδιά πολιτικών, καρεκλοκενταύρους και χορηγίες…

Σύμφωνα με το protothema.gr, η ίδια είχε γνωστοποίησει εδώ και καιρό στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και πιο συγκεκριμένα στον υπεύθυνο των ψηφοδελτίων Βαγγέλη Αργύρη, ότι δεν επιθυμεί να «κατέβει» στις εθνικές εκλογές.

ζεφη δημαδαμα

Ολόκληρη η ανάρτηση της Ζέφης Δημαδάμα:

«Δεν θα είμαι υποψήφια βουλευτής σε αυτές τις εκλογές. Δεν κάνω πίσω, παραμένω στρατιώτης της παράταξής μας. Έχω δώσει σε δύσκολους καιρούς πολλές μάχες και θα συνεχίσω να τις δίνω για το ΠΑΣΟΚ και την Ελλάδα.

Η πολιτική σήμερα έχει τοξικότητα, έχει δυσκολίες -περισσότερες και σκληρότερες για τις γυναίκες υποψήφιες- ενώ θέλει ανεξάντλητους οικονομικούς πόρους (δεν έχω ούτε θέλω να έχω χορηγούς).

Αφορά μόνο τους πλούσιους ή τους γόνους, τα παιδιά πολιτικών που κρατούν την “παράδοση” με το επίθετό τους, τους καρεκλοκενταύρους ή τους υποψήφιους του κομματικού σωλήνα.

Όχι τους επιστήμονες, όχι τους ανθρώπους της κοινωνίας…

Δεν σταμάτησα να δουλεύω στο πανεπιστήμιο για να ασχοληθώ στο κομματικό επιτελείο ακόμη και όταν ήμουν αναπληρώτρια εκπρόσωπος της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά. Γιατί η πολιτική δεν είναι επάγγελμα, γιατί χρειάζεται αρχή μέση τέλος. Δυο θητείες είναι αρκετές…

Είμαι δυναμικά εδώ. Έχω δυνατότητα και ρόλο να προσφέρω στην κοινωνία και από το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα που με εμπιστεύτηκαν όλα τα μέλη του για τη θέση της Αντιπρόεδρου Γυναικών και από την Προεδρία της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας Αθήνας και φυσικά ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ από το ΠΑΣΟΚ που υπηρέτησα και υπηρετώ όταν πολλοί ήταν απόντες ή απούσες στα δύσκολα.

Το ποσοστό του 2019 δηλαδή το 8, 1% ήταν ΑΘΛΟΣ όταν παραλάβαμε ένα “ρημαγμένο” κόμμα. Και τώρα με αρχηγό τον Ν. Ανδρουλάκη θα ξαναδώσουμε όλοι και όλες μαζί αγώνες για ακόμη ψηλότερα και ψηλότερα!

Ψηλότερα για το Κίνημά μας, το ΠΑΣΟΚ το κίνημα σοσιαλισμού του Ανδρέα Παπανδρέου για την Ελλάδα και τους πολίτες. Είμαι δυναμικά εδώ.

Η απίστευτη στήριξη όλων μου είναι απαραίτητη και μου δίνει δύναμη και αποφασιστικότητα να προχωράμε, μαζί, με ευθύνη, εντιμότητα, πάθος και όραμα.»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=577541884386258&id=100063913532304