Σε αλλαγή του ονόματος «Πατριωτική Ένωση» προχώρησε ο επικεφαλής του κόμματος Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, με στόχο να καταφέρει την κάθοδο του κόμματος σε επόμενες εκλογές.

Το κόμμα θα φέρει απο δω και στο εξής το όνομα του ιδρυτή του, «Πρόδρομος Εμφιετζόγλου».

Η ανακοίνωση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου

Η Πατριωτική Ένωση θεωρεί απολύτως νόμιμη την ονομασία και το έμβλημά μας και απαράδεκτη, παράνομη την απόφαση του Αρείου Πάγου.

Χρέος μας όμως είναι να επιλέξουμε μια ονομασία για τις επόμενες εκλογές που δεν θα μπορεί κατά κανένα τρόπο να απορρίψει ο Άρειος Πάγος ούτε οι μεθοδεύσεις των Μητσοτάκη – Ντόρας – Γεραπετρίτη.

Όθεν επελέγη το όνομα:

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Σημειώνεται ότι όταν δικαιωθούμε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα επανέλθει και το «Ήλιος της Βεργίνας» και το «Πατριωτική Ένωση».

-Ο-

Πρόεδρος

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα ο Άρειος Πάγος έκανε αποδεκτή την προσφυγή κατά της «Πατριωτικής Ένωσης» για ονοματοκλοπή που κατέθεσε συνεπώνυμο κόμμα.

Παραμένει στο κόμμα ο Μπογδάνος

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος του κόμματος και επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΑΤΡΙΔΑ» Κωνσταντίνος Μπογδάνος, παραμένει κανονικά στην πρώτη γραμμή του κόμματος στηρίζοντας τις πρωτοβουλίες του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.