Άλλα κόλπα από ΣΥΡΙΖΑ και “Αυγή”: “Εξαφάνισαν” την Κονιόρδου από τη φωτογραφία με Λιγνάδη

by news

Τις καταπληκτικές του ικανότητες στο photoshop απέδειξε ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος φρόντισε να εξαφανίσει από  φωτογραφία που χαρακτηρίζει “ιστορική” την πρώην υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου. 

Πρόκειται για τη φωτογραφία που κυκλοφορεί ευρέως στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και αποδεικνύει κατά τα λεγόμενα του, την στενή φιλική σχέση του “συστήματος” Μητσοτάκη με τον ηθοποιό- κατηγορούμενο για παιδεραστία- Δημήτρη Λιγνάδη.

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία που είναι από παράσταση στην Επίδαυρο, απεικονίζεται ο  πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα, τη Λίνα Μενδώνη και φυσικά μαζί τους είναι και ο μέχρι πρότινος καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη και πολλοί άλλοι ηθοποιοί και συντελεστές της παράστασης.

Σε δημοσίευμα της  “Η Αυγή”, οπού δημοσίευσε και την εν λόγω φωτογραφία,  “η συνέντευξη Τύπου της Υπουργού Πολιτισμού την περασμένη Παρασκευή αποκάλυψε τον άγριο πανικό που έχει καταλάβει το σύνολο της κυβέρνησης. Η έωλη επιχειρηματολογία στο αμείλικτο ερώτημα γιατί επί σχεδόν τρεις εβδομάδες το υπουργείο και το Μαξίμου δεν έπραξαν απολύτως τίποτα για να πάρουν αποστάσεις από τον Δημήτρη Λιγνάδη ήταν η πρώτη ένδειξη πως η νεοδημοκρατική “αριστεία” στέκεται τρομοκρατημένη απέναντι στις αντιδράσεις”.

Μια μεγάλη παράλειψη της ΑΥΓΗΣ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι  η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε αλλά και που φιγουράρει σε πολλούς διαδικτυακούς λογαριασμούς στελεχών του κόμματος είναι κομμένη. Στην πλήρης εικόνα που ο ΣΥΡΙΖΑ “έκοψε” εμφανίζεται και  η πρώην υπουργός Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Λυδία Κονιόρδου όπου φρόντισαν να εξαφανίσουν.

Κανένας όμως ΣΥΡΙΖΑίος δεν σκέφτηκε το γεγονός ότι ενώ εκείνοι εξαφάνισαν την Λυδία Κονιόρδου από τη φωτογραφία για δική τους χρήση και αντιπολίτευση, κάποιοι άλλοι έχουν ήδη δει τη φωτογραφία που εμφανίζεται και η πρώην υπουργός καθώς φιγουράρει σε όλο το διαδίκτυο και είναι από τις πιο ευρέως γνωστές.

Για ακόμα μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να σταθεί ανίκανος στο να κάνει αντιπολίτευση αφού οι αποδείξεις – και εν προκειμένου οι εικόνες- μιλούν από μόνες τους.

 

 

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα