Αλέξης Τσίπρας: Ένας… Καμμένος πρωθυπουργός

by MANIFESTO

Του «Επιδειξία συνείδησης»

 

 

 

Ο πρωθυπουργός της πάλαι ποτέ «πρώτης φοράς Αριστερά», επιβεβαίωσε με την αγωγή που κατέθεσε κατά του Γιάννη Κουρτάκη και του Γιώργου Παπαχρήστου καθώς και της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, ζητώντας μερικά εκατομμύρια ευρώ, ότι αν και… Καμμένος δεν φυσάει το γιαούρτι.

Προφανώς ότι ο… Καμμένος χυλός της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ δεν τον συνέτισε ώστε να φυσάει και το γιαούρτι. Στην προκειμένη περίπτωση, περί ορέξεως που λένε. Αλλά οι ορέξεις του Αλέξη Τσίπρα θα πρέπει να συνηθίσουν στα νέα δεδομένα.

Το κυριότερο από αυτά είναι ότι δεν είναι πρωθυπουργός. Και επιπροσθέτως έχει παρέλθει η εποχή που ήταν της μόδας να είναι… Καμμένος πρωθυπουργός. Αυτό όφειλε να το λάβει υπ’ όψιν του ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Διότι δεν ξεχάσαμε τη… δημοκρατική του ευαισθησία όταν έστελνε δημοσιογράφους στο αυτόφωρο ξημερώματα. Τον εκδότη- δημοσιογράφο Θανάση Μαυρίδη και τους συνεργάτες του. Θυμάται μήπως ότι είχαν διανυκτερεύσει στο τμήμα των Εξαρχείων;

Μάλλον ξεχνάει ο αρχηγός Αλέξης ότι μια φορά… Καμμένος πάντα Καμμένος. Και στην προκειμένη περίπτωση και με ένα και με δύο «ν». Αυτή τη φορά όμως θα το θυμάται μια και έκανε το λάθος να μας θυμίσει ότι μια του… Τσίπρα, δυο του Τσίπρα, τρεις και η κακή του μέρα.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα