Με το που κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας ο Τσίπρας, έσπευσε ο στρατός των ΣΥΡΙΖΟτρολ να “αποθεώσει τον ηγέτη”.

Πάντως έχει πλάκα να βλέπεις όλα αυτά τα γραφικά και καημένα τρολάκια (κάποια είναι των 0,60 λεπτών και κάποια άλλα είναι ψεκασμένα και καμένα στο μυαλό) να “πανηγυρίζουν” για τον “μέγα” και “άχαστο ηγέτη” που έχουν.

Αυτά σε οπαδικό επίπεδο και σε επίπεδο… πολακιστάν. Γιατί στα σοβαρά τώρα, ο “Κασπάροφ” της πολιτικής (όπως ευφυώς τον τρόλαρε κάποιος χρήστης του twitter) περισσότερο μοιάζει με… Καρπαζόφ παρά με ηγέτη.

Η χθεσινή γκάφα του πανικόβλητου και απελπισμένου Τσίπρα, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά (τέτοιων θεϊκών) “εμπνεύσεων” που είχε ο Αλέξης (μας) τα τελευταία χρόνια.

Ας θυμηθούμε μερικές:
“Επένδυσε” στην πανδημία… και μετά πήγε κουβά.
“Επένδυσε” στην Omicron.. και μετά πήγε κουβά.
“Επένδυσε” στις πυρκαγιές… και μετά πήγε κουβά.
“Επένδυσε” στην “καταστροφή” της οικονομίας… και μετά πήγε κουβά.
“Επένδυσε” σε “Λιγνάδηδες”… και μετά πήγε κουβά.
¨Επένδυσε” στην Εξεταστική… και μετά πήγε κουβά.
Τώρα “επενδύει” στην πρόταση δυσπιστίας… κι ο νέος κουβάς έρχεται την Κυριακή το βράδυ.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι Ταλιμπάν των υπογείων της Κουμουνδούρου “επενδύουν” επ΄ εσχάτοις και στον μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, στον υπόδικο Φουρθιώτη!

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Αλ. Τσίπρας κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε, σκοπεύει να “παίξει” κι αυτός το “χαρτί Φουρθιώτη”.

Εφόσον το ζήσουμε κι αυτό,  μετά θα μπορούμε να ευχηθούμε στον Τσίπρα και στους μουστερήδες της αριστεράς και της προόδου… και εις ανώτερα!

ΥΓ. Ο Τσίπρας μετράει ήδη 4 βαριές εκλογικές ήττες από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη (εθνικές, ευρωεκλογές, περιφερειακές και δημοτικές), ενώ από το 2017 μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει ούτε μία δημοσκόπηση που να μην δείχνει διψήφιο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Να τα λέμε κι αυτά…