Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στο Δημαρχείο Αιγάλεω όταν 59χρονος έβγαλε ρέπλικα πιστολιού και άρχισε να απειλεί τον Δήμαρχο και παρευρισκόμενους σε εκδήλωση. Η Αστυνομία έφτασε άμεσα, ακινητοποίησε τον δράστη και κατέσχεσε το ψεύτικο όπλο. Ο άνδρας συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ειδικότερα, συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία ύστερα από επεισόδιο που σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ, στο Δημαρχείο Αιγάλεω, κατά την διάρκεια μίας εκδήλωσης, σύμφωνα με το ERTnews.gr.

Ξαφνικά, ένας 59χρονος, για άγνωστο λόγο, έβγαλε ένα πιστόλι που αποδείχτηκε πως ήταν ρέπλικα και άρχισε να απειλεί με αυτό τον Δήμαρχο και άλλους παρευρισκόμενους.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, άντρες της οποίας ακινητοποίησαν τον δράστη και τον συνέλαβαν ενώ κατέσχεσαν και το ψεύτικο όπλο.

Ο συλληφθείς έχει οδηγηθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω που σχηματίζει σε βάρος του δικογραφία, ενώ ο δράστης πιθανόν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.