Στη φυλακή οδηγείται ο 28χρονος που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο, αφού πέρασε για δεύτερη φορά το κατώφλι του στρατιωτικού Ανακριτή Ιωαννίνων.

Τα στοιχεία του 28χρονου, είχαν δοθεί στη δημοσιότητα με διάταξη του στρατιωτικού εισαγγελέα, στον οποίον είχε σταλεί η δικογραφία από το Αγρίνιο στις 18 Οκτωβρίου.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βάρος της μητέρας του 28χρονου, η οποία είχε αναλάβει τη φύλαξη του παιδιού.

Είχε στην κατοχή του υλικό με βιασμούς παιδιών

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Star, σε λάπτοπ που διατηρούσε ο κατηγορούμενος στην οικία του, βρέθηκε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων. Το υλικό αυτό φέρεται να περιλαμβάνει πορνογραφικές φωτογραφίες ενηλίκων με αγοράκια κάτω των 10 ετών και είναι σοκαριστικού περιεχομένου. Χρήστες του λάπτοπ ήταν ο 28χρονος και η μητέρα του.

Πώς οι ζωγραφιές του 4χρονου αποκάλυψαν τον εφιάλτη που βίωσε

Το 4χρονο αγοράκι περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε μέσα από δύο ζωγραφιές.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» αποκάλυψε τι «αναπαρίσταναν» οι δύο ζωγραφιές του μικρού παιδιού που εντόπισε ο πατέρας του και τις έδωσε σε παιδοψυχολόγο, ο οποίος και ξετύλιξε το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης.

Η πρώτη ζωγραφιά έμοιαζε με ένα μαύρο σύννεφο, που πρόδιδε την μαυρισμένη ψυχούλα του τετράχρονου, σύμφωνα με τον ειδικό.

Στη δεύτερη ζωγραφιά το 4χρονο αγόρι είχε ζωγραφίσει ένα ανδρικό μόριο και όταν ρωτήθηκε από τον παιδοψυχολόγο απάντησε ότι «ανήκε» στον 28χρονο Δημήτρη Κραβαρίτη. Στη συνέχεια της περιγραφής ο 4χρονος αποκάλυψε στον πατέρα του και τον γιατρό του τα μαρτύρια που υπέστη στα χέρια του φερόμενου βιαστή του αρκετές φορές.