Νεκρή μέσα στο σπίτι της στη Λάρισα βρέθηκε μια 52χρονη γυναίκα, σε ένα συμβάν που προκαλεί αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα έφερε τραύματα από μαχαίρι, ενώ η σορός της εντοπίστηκε τυλιγμένη μέσα σε πάπλωμα.

Η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στη σύλληψη του 21χρονου γιου της και ενός ανιψιού της, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Μάλιστα, οι αστυνομικές δυνάμεις χρειάστηκε να τους καταδιώξουν για να καταφέρουν να τους συλλάβουν.

Στην οδό Λεωνίδου, όπου σημειώθηκε το τραγικό συμβάν, έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ αναμένεται και η άφιξη ιατροδικαστή για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου.

Η δολοφονία έγινε το πρωί και αποκαλύφθηκε το απόγευμα, όταν οι δύο νεαροί, γιος και ανιψιός, προσπάθησαν να μεταφέρουν το πτώμα της γυναίκας, αλλά έγιναν αντιληπτοί από γείτονες που ειδοποίησαν την αστυνομία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μάνα και γιος είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό το πρωί της Δευτέρας, με τον 21χρονο να της επιτίθεται και να τη δολοφονεί.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα LarissaNet, ο 21χρονος δεν έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα τις Αρχές για τυχόν χρήση ναρκωτικών ή ενδοοικογενειακή βία, ούτε φέρεται να είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Αυτό σημαίνει πως παραμένουν στο σκοτάδι οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την πράξη.