Αγγελος Τσέκερης: “Η τάση κάποιων να κολλήσουν παιδεραστία στον Μητσοτάκη, είναι εμετικός κιτρινισμός και Μακελειό”

by Manifesto

Με ηχηρό τρόπο αποδοκιμάζει ο διευθυντής της “Αυγής” και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Άγγελος Τσέκερης, τις …πατσαβούρες, τα τρολ και τους αλήτες του διαδικτύου (και όχι μόνο θα προσθέταμε εμείς…) που με γκεμπελικές πρακτικές και “λογική Μακελειού” προσπαθούν να εμπλέξουν στην υπόθεση Λιγνάδη, τον πρωθυπουργό και το πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Η ανάρτηση 

“Λοιπόν ακούστε λίγο.
Πολιτικές ευθύνες για την κυβέρνηση υπάρχουν και είναι βαρύτατες.
1. Τους θυμάστε πώς έκαναν μετά τις καταγγελίες Μπεκατώρου που – πέρα από την σοβαρότητά τους, φυσικά – τους εξυπηρετούσαν πολιτικά;
2. Στην υπόθεση Λιγνάδη καμία σχέση. Επι δεκαπέντε μέρες κάνανε τους κινέζους. Επέβαλλαν να μην ακουστει το όνομα και μετά η Μενδώνη βγήκε να μας πει ότι το όνομα δεν είχε ακουστεί πουθενά. Η προκλητική προσπάθεια ξεπλύματος από γνωστό κανάλι γνωστού ιδιοκτήτη εξηγεί αρκετά πράγματα.
3. Κάτι λοιπόν οι υψηλές διασυνδέσεις, κάτι που η ελίτ δεν εκθέτει ποτέ την ελίτ σε πλεμπαιους, κάτι που προφανώς ήξεραν για αυτά αλλά δεν τα είχαν διερευνήσει γιατί δεν χαλάνε για τέτοια οι φιλίες, είπαν να παίξουν για 15 μέρες τη στρουθοκάμηλο. Την ώρα που έσκαγαν συνεχως πράγματα εκρηκτικά για τον καλλιτεχνικό χώρο, η Μενδώνη απλως στοιχημάτισε ότι κανένας δεν θα έβγαινε να πει το όνομα «Λιγναδης» – πόσο μάλλον να το πάει στον εισαγγελέα – και ετσι θα συνέχιζε να μας τον επιβάλλει ως προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού. Έχασε. Και βρέθηκε ανοιχτή απέναντι στις δημόσιες δεσμεύσεις όλου του πολιτικού κόσμου για τις υποθέσεις παρενόχλησης.
4. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να παραιτηθεί. Και την κρατάνε με νύχια και με δόντια γιατί αν παραιτηθεί το κόστος για την κυβέρνηση θα είναι τεραστιο. Αυτό έχει επισημάνει άλλωστε και η ίδια, λέγοντας ότι τον Λιγνάδη της τον επέβαλλαν. Αλλά τον κόσμο τον αφορά η αισχρότητα και ο φαρισαϊσμός τους. Όχι το πολιτικό τους κόστος.
5.. Μένουμε σε αυτό. Η τάση κάποιων στα σόσιαλ να κολλήσουν παιδεραστία στον Μητσοτάκη από το τίποτα, είναι εμετικος κιτρινισμός και Μακελειό. Δεν γίνεται πολιτική εκτοξεύοντας ξερατά στον αντίπαλο. Πρωτα πρώτα γιατί είναι μια πρακτική που ποτέ δεν κερδίζει. Αλλά κυριως γιατί δεν την αντέχουμε εμείς οι ίδιοι. Αυτά”. έγραψε στο FB ο Αγγελος Τσέκερης.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα