Άφαντη παραμένει η μικρή Μαρκέλλα (vid)

23

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της ανήλικης Μαρκέλλας η οποία αγνοείται από την Πέμπτη το μεσημέρι (11.06.2020) όταν σχόλασε από το σχολείο της στην Άνω Τούμπα.

Περισσότερες από πέντε ώρες κατέθετε στις αστυνομικές αρχές η μητέρα της. Κατά την αποχώρηση της από το αστυνομικό τμήμα Τούμπας-Τριανδρίας ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του κοριτσιού και δήλωσε πως αν βρεθεί η μικρή θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι.

Όπως είπε χθες το απόγευμα (12.06.2020), «έδωσαν κατάθεση ο συμμαθητής της που έφυγαν μαζί από το σχολείο» και συμπλήρωσε πως και την Πέμπτη που έδωσαν κατάθεση τα δύο παιδιά που ήταν μαζί με τη Μαρκέλλα φεύγοντας από το σχολείο και επειδή η αστυνομία «δεν έβγαλε άκρη», όσον αφορά την κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται να πλησίασε και να έφυγε με την Μαρκέλλα, τα παιδιά κοιτούσαν σκίτσα που τους έδειχναν οι αστυνομικοί για να την αναγνωρίσουν.

Σε ερώτηση για το τι πιστεύει πως έγινε, η μητέρα απάντησε πως «δεν μπορώ να καταλάβω, εμείς δεν είχαμε φασαρίες ή κάποιον να μην μας χωνεύει ή κάτι άλλο, για να κάνουν αυτό το πράγμα στο παιδί». Συμπλήρωσε δε, ότι το μυαλό της πήγαινε «σε κάποια άγνωστη κυρία που ίσως θα ήθελε κάτι να κερδίσει».

Τη 10χρονη, σύμφωνα με την μητέρα, δεν την είχε πλησιάσει ποτέ κανείς όταν γυρνούσε από το σχολείο στο σπίτι και ήταν πάντα χαμογελαστή μόλις επέστρεφε.

Τέλος, η μητέρα απηύθυνε έκκληση προς τον κόσμο: «Αν μπορεί να κάνει κάτι να βρεθεί το παιδί μου. Όλος ο κόσμος ήταν έξω από το αστυνομικό τμήμα το βράδυ μαζί μας. Αγαπάμε όσους μας βοηθάνε και θα κάνουμε ένα πάρτι όλοι μαζί άμα βρεθεί το παιδί» είπε.

Σημειώνεται, πως σύμφωνα με τη μητέρα δεν έχει προκύψει κάποιο νεότερο στοιχείο.

Πηγή: grtimes.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr