Αδωνις… εν γωνία, άρα βρέχει

by Manifesto

Οι δίκες της Μόσχας, τις οποίες ως γνωστόν “εμπνεύστηκε” ο “πατερούλης” Στάλιν (σ.σ.: πνευματικός πατέρας πολλών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και δη όσων βρίσκονται στο στενό περιβάλλον Τσίπρα), οδήγησαν στην καταδίκη και την εκτέλεση εκατοντάδων χιλιάδων ατόμων στη Σοβιετική Ένωση κατά τη διάρκεια της “Μεγάλης Εκκαθάρισης”.

Τα άτομα που στοχοποιούνταν, κατατάσσονταν σε δύο κατηγορίες: στα εχθρικά στοιχεία, που έπρεπε να συλληφθούν και να εκτελεστούν αμέσως, και στα λιγότερο επικίνδυνα άτομα, για τα οποία προβλεπόταν εγκλεισμός σε στρατόπεδα.
Έτσι “κυβέρνησε” τον λαό του ο Στάλιν, έτσι δολοφόνησε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες και έτσι φυλάκισε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.

Προφανώς κάποιοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ να “γοητεύτηκαν” απ΄ αυτό το… μοντέλο “διακυβέρνησης” και έτσι είπαν να το εφαρμόσουν (τηρουμένων των αναλογιών και χωρίς φυσικές εκτελέσεις) τα χρόνια που είχαν την κυβέρνηση στα χέρια τους. Την εξουσία δεν πρόκαμαν να πάρουν (ευτυχώς για τον τόπο και δόξα τω Θεό και δόξα τον Μητσοτάκη να λέμε) γιατί τώρα θα είχαμε συνωστισμό στα… τουριστικά “Γκουλάγκ” που θα έφτιαχναν για τους “εχθρούς” τους, οι μουστερήδες της αριστεράς και της συμφοράς.

Κωδικός «Στήσε διώξεις»

Για να θυμηθούμε ορισμένα γεγονότα που έλαβαν χώρα στα σκοτεινά χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ.
Με το που έγιναν κυβέρνηση, δύο σχέδια έβαλαν, αμέσως, σε εφαρμογή: πως θα βγάλουν τη χώρα από το ευρώ (βλ. εποχή Τσίπρα-Βαρουφάκη και δημοψήφισμα-οπερέτα) και πως θα “τελειώσουν” τους πολιτικούς τους αντιπάλους.
«Αμ’ έπος αμ’ έργον» έπιασε “δουλειά” η ομάδα Ρασπούτιν για να σχεδιάσει και να υλοποιήσει την επιχείρηση “Δίκες ΣΥΡΙΖΑ”.
Κυριάκος Μητσοτάκης, Αδωνις Γεωργιάδης, Αντώνης Σαμαράς, Δημήτρης Αβραμόπουλος και Γιάννης Στουρνάρας ήταν οι πρώτοι που “επιλέχθηκαν” για το “δικαστήριο” που σκόπευαν να στήσουν!
Για τον Κυρ. Μητσοτάκη η “προαποφασισμένη ποινή” ήταν πολιτική, ενώ για τους άλλους τέσσερις είχαν “ανοίξει τις πόρτες της φυλακής”. Αυτό ήταν το δόλιο, σκοτεινό και χυδαίο σχέδιο τους. Να πλήξουν τον Μητσοτάκη, να διαλύσουν τη ΝΔ και να βάλουν φυλακή κορυφαία στελέχη της κεντροδεξιάς-και όχι μόνο- παράταξης. Με ψέματα, σκευωρίες, κατασκευασμένα στοιχεία και με τη… σφραγίδα του Ρασπούτιν. Υπενθυμίζεται ότι η Ελ. Ράικου, πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, έχει καταγγέλλει ότι υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ την πίεζε να προχωρήσει σε διώξεις ( χωρίς στοιχεία) λέγοντάς της: «άσκησε τις διώξεις και ας πάνε παρακάτω να απαλλαγούν».

Η εμμονή των σκευωρών

Για όσους γνωρίζουν πως σκέφτονται και πως φτιάχνουν σχέδια συνωμοσίας κάποιοι (όνομα και μη χωριό) συριζαίοι, η επιλογή να στοχοποιηθεί ο Αδωνις Γεωργιάδης ήταν… η προφανής.

Αντιπρόεδρος της ΝΔ, στενός συνεργάτης του Κυρ. Μητσοτάκη, μαχητικός και κυρίως ήταν ένας εξ αυτών που “χάλαγε” το αφήγημα του περιβόητου “ηθικού πλεονεκτήματος” του ΣΥΡΙΖΑ. Αρα, έπρεπε να “εξοντωθεί”.

Υπήρχε βέβαια ένα “μικρό θεματάκι” μιας και δεν υπήρχαν (όπως εξάλλου και για τους άλλους 9 πολιτικούς που κατασυκοφάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ με τη σκευωρία Novartis) ούτε στοιχεία, ούτε ενδείξεις και ούτε κάτι μεμπτό κατά του Αδωνι. Τη “λύση” έδωσε ο Ρασπούτιν, ο οποίος με μένος, άθλιες πρακτικές και χυδαίες συκοφαντίες, στοχοποίησε τον Αδ. Γεωργιάδη.
Ο Ρασπούτιν και τα “αφεντικά” του, μαζί με τα οικόσιτα της παραδημοσιογραφίας, κάθε μέρα και κάθε εβδομάδα “έκλειναν φυλακή” τον Αδωνι. Νόμιζαν πως έτσι θα τον λυγίσουν και στο τέλος είτε ο Μητσοτάκης θα τον απομάκρυνε, είτε ο ίδιος θα υπέβαλλε την παραίτησή του. Το θέμα (για τη συμμορία που έστησε τη Novartis) ήταν να “καθαρίσουν” με τον Άδωνι. Παντοιοτρόπως!

«Ενορχηστρωτής της σκευωρίας» ο Τσίπρας

Ωστόσο ούτε ο Κυρ. Μητσοτάκης τους “έκανε” το “χατίρι”, ούτε ο Αδ. Γεωργιάδης. Εξάλλου το μήνυμα της ηγεσίας της ΝΔ ήταν τόσο σαφές που δεν χωρούσαν παρερμηνείες.
Υπενθυμίζεται ότι στην ψηφοφορία-φιάσκο που έστησε το 2018 ο ΣΥΡΙΖΑ για τους πολιτικούς του αντιπάλους, ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυρ. Μητσοτάκης είχε τονίσει: «Δεν θα συμμετάσχουμε σε μια ψηφοφορία- φιάσκο. Μείνετε εσείς να ψηφίσετε μαζί με τη Χρυσή Αυγή και τον κ. Καμμένο» είπε στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την υπόθεση Novartis.
Μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ κατήγγειλε ωμή παραβίαση του κράτους δικαίου και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ως «ενορχηστρωτή της σκευωρίας».
Ο κ . Μητσοτάκης επανέλαβε ότι με την διαδικασία στοχοποιήθηκαν και συκοφαντήθηκαν δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο επίτροπος της χώρας, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και έξι πρώην υπουργοί και πρόσθεσε ότι ενώ ήλθαν για δεύτερη φορά να υπερασπιστούν την αθωότητά τους στην Βουλή “ο κ. Τσίπρας, ο ενορχηστρωτής της σκευωρίας δεν είχε το θάρρος να καθίσει και να τους ακούσει”. Συνεχίζοντας ανέφερε ότι πρόκειται για “χυδαία απόπειρα της συμπολίτευσης να σπιλώσει τους πολιτικούς της αντιπάλους”.
Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν ήθελε την πραγματική διερεύνηση της υπόθεσης και γι’ αυτό δεν επέτρεψε την διαδικασία στην προανακριτική της Βουλής γιατί όπως ανέφερε θα αποκαλύπτονταν η σκευωρία και οι σκευωροί.
Τέλος, ο Κυρ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Αλ.Τσίπρα τόνισε: “Το ψέμα σας έχει γίνει δεύτερη φύση, γίνατε καθεστωτικό σύστημα εξουσίας χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό. Δεν είσαστε μόνο πρώτοι στα ρουσφέτια, διαβρώνετε τα θεμέλια του δημοκρατικού πολιτεύματος, προσπαθείτε να κάνετε πράξη την ασύλληπτη ρήση σας “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν” …Σπιλώνετε τους πολιτικούς αντιπάλους και τις συζύγους τους. Το πρωθυπουργικό γραφείο δεν αποδέχεται τον στοιχειώδη δημοκρατικό σεβασμό του πολιτικού αντιπάλου. Θέλετε να οδηγήσετε την χώρα σε διχασμό για να περιορίσετε την συντριβή σας”.

ΥΓ1. Κάποιος πρέπει να ενημερώσει τον Τσίπρα ότι ο Αδ. Γεωργιάδης παρέμεινε στη θέση του στο υπ. Ανάπτυξης και συνεχίζει τη δουλειά του, παρά τις συνεχείς και άθλιες επιθέσεις που δέχεται από το “σύστημα ΣΥΡΙΖΑ”.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα