«Αδειάζει» Τσίπρα και Πολάκη ο Κοντονής για τη Novartis

3655
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto «Αδειάζει» Τσίπρα και Πολάκη ο Κοντονής για τη Novartis

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης χαρακτήρισε μείζον πολιτικό θέμα τις αναφορές του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου πως ως υπουργός της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δήλωνε ότι συναντούσε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
«Έπεσα από τα σύννεφα», είπε ο πρώην υπουργός, μιλώντας στην ΕΡΤ και ζήτησε εξηγήσεις για το αν το γνώριζε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Για τον Παύλο Πολάκη που εμφανίστηκε να γνωρίζει τους προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση Novartis, o Σταύρος Κοντονής ανέφερε: «Αυτή η δήλωση ήταν ικανή να τινάξει την έρευνα στον αέρα και να την καταστήσει διάτρητη».
«Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέμε», συνέχισε ο πρώην υπουργός, ενώ είπε ότι «ενδεχομένως να πιθανολογούσε» για τους προστατευόμενους μάρτυρες.
Επίσης, αποκάλυψε πως τότε είχε κάνει σχετικό διάβημα στον Αλέξη Τσίπρα.
Ακόμα, ο Σταύρος Κοντονής χαρακτήρισε στίγμα για κυβέρνηση της Αριστεράς, τη μετατροπή σε πλημμέλημα από κακούργημα του αδικήματος της δωροδοκίας και συμφώνησε με τη αλλαγή της διάταξης που προώθησε η Νέα Δημοκρατία.
«Αλλά το κακό έγινε, διότι ο κάθε κατηγορούμενος κρίνεται με τον επιεικέστερο προηγούμενο ποινικό νόμο και όσοι απηλλάγησαν απηλλάγησαν λόγω παραγραφής… και θα απαλλαγούν και άλλοι», κατέληξε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr