Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από την πρόεδρο της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όπως ισχυρίζεται ο δήμαρχος Βόλου, σήμερα, τη Δευτέρα το πρωί έπεσε θύμα «σεξουαλικής παρενόχλησης» από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου.

Στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Βόλου ανέβασε τον σύντομο διάλογο που είχαν, για τον οποίο εμφανίζεται έντονα ενοχλημένος.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Μετά και το πρωινό περιστατικό στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό "κόλλημα", που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου. Η προσφώνησή της την ώρα που με προσπερνούσε "γεια σου, κούκλε, τι κάνεις;" δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί με δύο τρόπους.

Ο ένας ως "πείραγμα", αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ. Και ο άλλος ως σεξουαλική παρενόχληση, που δεν θέλω να το πιστέψω. Kυρίως λόγω της αυτοεκτίμησης που έχω. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια ιδιαίτερη προτίμησή της σε μένα, ανεξήγητη καθώς ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Αυτήν την τύχη, ομολογώ, την είχα…

Εν τέλει καταλήγω ότι ίσως πρόκειται για μανία προβολής, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών…»